lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Kurča na kaparách

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 17.11.2001
späť
Späť

Poslať
 

1 kurča, 2 lyžice masla, 1 stredne veľká cibuľa, soľ, mleté čierne korenie, plná lyžica kapár, petržlenová vňať, citrón

Kurča prekrojíme na polovice, odrežeme krídla a stehná, a potom každú polovicu rozdelíme na dva až tri menšie kúsky. Posolíme, okoreníme a na masle z oboch strán opečieme do zlatista. Potom pridáme nadrobno pokrájanú cibuľu, posekanú petržlenovú vňať, popražíme s mäsom a podliate dusíme takmer do mäkka. Pred dohotovením pridáme posekané kapari a chvíľu podusíme. Pred odstavením z ohňa pokvapkáme citrónom.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!