lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
TRENDOM ROKA 2012 SÚ DLHÉ VLASY - A vy ich môžete mať tiež! Už na Vianoce, alebo na Novoročnú party!

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 7.12.2011
späť
Späť

Poslať
 

Horúcim trendom v účesoch na rok 2012 sú dlhé, „prirodzené“ a zdravé vlasy. Darujte sebe alebo blízkej osobe konečne vytúžený darček, ktorý môže práve na Vianoce spôsobiť malý zázrak – dodať sebavedomie a priniesť obrovskú radosť.  

 

Trendsetteri účesovej tvorby vrátane Igor Novosad Hairdesign sa zhodli, že sexi na žene je to, čo muž zvyčajne nenosí. Dlhé, krásne a zdravé, prirodzene pôsobiace vlasy. Ale ani dostatočná dĺžka a kvalita nie je zárukou úspechu. Pokiaľ žena nosí dlhé vlasy zopnuté v „neatraktívnom cope“, alebo má odrastený strih, jej krásu to nezdôrazní, skôr naopak. „Pre dosiahnutie želaného efektu je potrebné pracovať s vhodným strihom aj farbou. Budúci rok sa žiadnych extravagantností nedočkáme. Späť je rafinovaná ženskosť a pôvab prirodzenej krásy“, povedal o horúcich trendoch Igor Novosad zo salónu Igor Nosovad Hairdesign.

 

Všetky ženy túžia po kvalitných, hustých a nádherných vlasoch. Najrýchlejšou cestou k takejto „hrive“ je čoraz vyhľadávanejšie predlžovanie, resp. zahusťovanie. Je vhodné pre všetky typy vlasov s minimálnou dĺžkou od 10 cm, aplikuje sa na tenké pramene vlasov špeciálnou šetrnou metódou bez použitia tepla, ktorá pôvodné vlasy neničí. „V našom salóne pracujeme s najkvalitnejšími, tzv. panenskými vlasmi, ktoré sú bez akéhokoľvek predchádzajúceho chemického ošetrovania a preto sa dajú tónovať a upravovať podľa želania klientky. Predlžovanie trvá cca 3 hodiny a nakoniec od nás odchádza celkom nová žena. Už veľakrát sa mi spätne potvrdilo, že ženy (a aj ich partneri) boli zmenou absolútne nadšené a cítili sa oveľa sebavedomejšie ako pred týmJ Vianoce predstavujú ideálnu príležitosť, kedy predlžovanie darovať. Často počúvam od žien, že pod stromčekom mali kopec zbytočností,prezrádza Igor Novosad a dodáva: „Takmer všetky celebrity, ktoré majú dlhé vlasy, ich majú predlžované alebo zahusťované, a to už celé roky. Teraz je táto technika vďaka možnosti nákupu na splátky už dostupná pre všetky zákazníčky a je mimoriadne vhodná aj ako darček od partnerov a blízkych.“

 

 

Autor fotografie: Stanislav Šmelko

Vlasy: Igor Novosad pre Igor Novosad Hairdesign 

Igor Novosad Hairdesign salón je tvorený profesionálnym, moderným a dynamickým teamom vlasových expertov, pravidelne školených na prestížnych európskych kaderníckych akadémiách. Salón založil v roku 2007 Igor Novosad, do povedomia verejnosti sa dostal účinkovaním v populárnej ženskej relácii Zmenáreň. Dnes sú rady a šikovné ruky Igora Novosada k dispozícii pre každého zákazníka či zákazníčku.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!