lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 3 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pre malých kuchárov

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 1.11.2011
späť
Späť

Poslať
 

Je známe, že deti majú bohatú fantáziu a milujú všetky aktivity, pri ktorej ju môžu rozvíjať. Medzi ne určite patrí aj príprava a zdobenie koláčikov. Na základe tejto myšlienky vznikla drobná brožúrka RECEPTY PRE NAJMENŠÍCH, ktorá veľmi citlivo spája svet dospelých s čarovným svetom detí.

Vzťah detí k ich rodičom sa vyvíja prakticky od ich narodenia. Pre dospelých je však niekedy ťažké priblížiť sa detskému svetu a nájsť vhodný spôsob ako svoje ratolesti zaujať. Preto každá činnosť, ktorú môžu robiť deti spolu s ich rodičmi sa „počíta“. Medzi takéto spoločné aktivity rozhodne patrí pečenie sladkých dobrôt. Deti to jednoducho milujú. Miešanie, zdobenie, ochutnávanie, nakúkanie do rúry, ako koláčik pekne rastie – to všetko sú činnosti, ktoré im spoľahlivo vyčaria úsmev na tvári.  A pretože radosť z pečenia je podmienená dobrým receptom a kvalitnými surovinami, rozhodla sa  spoločnosť Slovenské cukrovary podporiť túto  peknú rodinnú tradíciu a tak trochu „odbremeniť“ dospelákov od výberu vhodných receptov.  

Čo sú Recepty pre najmenších?

Jedná sa v podstate o „receptár“  takpovediac šitý na mieru malým kuchárom a ich dospelým pomocníkom. O tom, že ide naozaj o profesionálne dielo svedčí aj fakt, že výber receptov s citlivým prístupom zostavila, a aj sama vyskúšala pani Jozefína Zaukolcová, ktorej gastronomické umenie ocenili už aj v zahraničí. Na svojom konte má mnohé ocenenia. Najnovšie sa môže popýšiť napríklad zlatou medailou z bratislavskej súťaže Poézia v gastronómii a dvoma striebornými medailami z výstavy EXPOGAST v Luxemburgu (2010). „Autorsky“ sa na obsahu brožúrky podieľali aj deti zo základnej školy pre žiakov s intelektovým nadaním CENADA, ktoré ju obohatili o milé a často aj vtipné čítanie v podobe drobných úvah na témy súvisiace s maškrtením a jedením. Kokteil receptov a detských myšlienok dopĺňajú aj krásne fotografie zachytávajúce deti priamo v „kulinárskej akcii“ – obrázky, ktoré určite dôverne pozná nejedna rodinka z vlastných fotoalbumov.

Kvalitné vyhotovenie, tím spoľahlivých odborníkov a krásne ilustračné fotografie robia z brožúrky Recepty pre najmenších skutočne milé dielko, ktoré by nemalo chýbať v žiadnej kuchyni, kde detská radosť hrá prvé husle.

Brožúrku Recepty pre najmenších si môžete zakúpiť v poštových novinových stánkoch.


Diskusia k článku:

Dobrfd deŠJanka,mf4žete predsť s oboma dce9rkami, v herni je teplfd vlnenfd koberec a sfa tam aj hračky s ktorfdmi sa mf4že hrať staršia i mladšia. Stretnutia zatiaľ epbeirhajfa neforme1lne: deti sa hrajfa, rodičia sa rozpre1vajfa, ak preddu trošku ve4čšie deti robedme aj nejakfa jednoduchšiu tvorivfa aktivitku. Vstupne9 je dobrovoľne9.Tešedme sa na Ve1s
Neregistrovaný - Amol, 29.3.2012 08:12, geoff(`na`)thefeltnergroup.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!