lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hotpoint Luce – rafinované spotrebiče pre modernú kuchyňu

  Spracoval(a) : Eva
Dátum : 21.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

V jesenných mesiacoch prichádza na slovenský trh rad Hotpoint LUCE a prináša najnovšie technologické novinky v oblasti vstavaných kuchynských spotrebičov. Jednoduchosť línií a  technická prepra-covanosť s celým radom pokročilých funkcií z nich robia klenoty modernej kuchyne.

Ústrednou témou radu Luce sú technologické inovácie, ktoré zabezpečujú nielen maximálny výkon pri minimálnej spotrebe energie, ale tiež vysoký užívateľský komfort. Všetko od ovládania spotrebičov cez ich funkcie až po údržbu je dokonale premyslené tak, aby čo najviac spríjemnilo čas strávený v kuchyni.

Funkčnosť ide ruka v ruke s najmodernejším dizajnom. Celému radu dominujú čierne lesklé povrchy doplnené o nenápadné nerezové detaily zdôrazňujúce čistotu línií. Jednotlivé spotrebiče tak môžeme skombinovať s ľubovoľným kuchynským nábytkom.

V zostave Hotpoint LUCE možno nájsť kompletný sortiment vstavaných spotrebičov do kuchyne: rúry na pečenie, odsávače pár, plynové a indukčné varné dosky, umývačky riadu, vínotéky i kávovar.

Dizajnové pečenie

Vstavané rúry na pečenie LUCE spájajú inovácie a ojedinelý vzhľad. Zmenšenie ovládacieho panelu umožnilo zväčšiť veľkosť presklených dvierok, ktorými možno ľahko kontrolovať proces pečenia i v horných úrovniach. Čistotu štýlu dokresľuje úzky okraj rúry na pečenie a zmenšenie medzery medzi ovládacím panelom a dvierkami len na 4 milimetre. Navyše dvierka disponujú soft-closing systémom uľahčujúcim ich otváranie aj zatváranie. U niektorých modelov celkovú jednoduchosť dizajnu podčiarkuje skryté výklopné držadlo.

Rúry na pečenie sú vybavené aj Dual Flow systémom, ktorý využíva dvojprúdové vedenie studeného vzduchu. Táto novinka zaručuje konštantnú teplotu pečenia v celej rúre a súčasne vyššiu bezpečnosť, pretože dvierka majú oveľa nižšiu teplotu. Tým sa znižuje aj nebezpečenstvo popálenia, najmä ak sú v domácnosti deti.

Vstavané rúry na pečenie LUCE sa môžu pochváliť o 20 % menšou spotrebou energie ako spotrebiče energetickej triedy A. Vďaka technologickým inováciám sa radí k najúspornejším rúram na trhu, čo je dôležité nielen pre naše peňaženky, ale aj pre životné prostredie.

 

Odsávanie vo veľkom štýle

Hotpoint LUCE dokazuje, že na dizajne záleží aj u odsávačov pár. Predovšetkým  komínové digestory prekračujú svojím vzhľadom ich tradičné poňatie.

Alternatívny spôsob odsávania na bokoch zaručuje u odsávačov veľmi tichý chod a vysoký výkon. U digestorov LUCE sa už nemusíte starať o zapínanie a vypínanie, pretože sa vďaka senzoru automaticky zapnú aj vypnú v tom momente, kedy je to potrebné.

 

 

Tip Hotpoint LUCE nielen pre vianočné pečenie

 

Rúry na pečenie Openspace majú celkový objem 70 litrov, čo je o 20 % viac ako je v tejto kategórii bežné. Veľký vnútorný priestor ponúka všestranné využitie: pri príprave pečiva možno umiestniť až 4 plechy naraz,  do rúry sa ale vojde aj celá morka. Rúru je možné rozdeliť na dva rôzne veľké priestory s  rozdielnou teplotou a pripravovať pečené mäso aj dezert naraz. Čistenie tejto rúry je vďaka pyrolýze doslova hračkou. Trojité dvierka sa pri spustení cyklu automaticky uzamknú, rúra sa zahreje na teplotu 500 °C a spáli všetky nečistoty na prach, ktorý jednoducho utrieme.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!