lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Canon predstavuje nový PowerShot S100

  Spracoval(a) : Monika
Dátum : 24.10.2011
späť
Späť

Poslať
 

Je tu nový Canon PowerShot S100 – to pravé pre zapálených fotografov, ktorí hľadajú vynikajúci kompaktný digitálny fotoaparát s prvotriednou kvalitou obrazu a manuálnym ovládaním v štýle DSLR.

 

Profesionálne výsledky s fotoaparátom vreckových rozmerov

PowerShot S100 vám umožní fotografovať na profesionálnej úrovni a navyše sa vyznačuje pozoruhodne kompaktným telom, ktoré sa jednoducho vojde do vrecka. Či už fotografujete jasný východ slnka, alebo oblohu plnú hviezd, vďaka uznávanej technológii systému HS okamžite získate snímky v špičkovej kvalite. O pôsobivé zábery kedykoľvek a kdekoľvek sa vo fotoaparáte PowerShot S100 stará výkonný procesor DIGIC 5, ktorý v kombinácii s exkluzívnym 12,1-megapixelovým vysokocitlivým snímačom CMOS zaručí vždy vynikajúce výsledky. S 24-milimetrovým širokouhlým objektívom s 5-násobným optickým zoomom bez problémov zhotovíte nočné zábery krajiny aj rodinné portréty alebo dynamické video v kvalite Full HD.

Inteligentné funkcie neobyčajné fotografie  

PowerShot S100 je vybavený výkonnými technológiami, ktoré vám pomôžu získať nevšedné zábery. Zdokonalený Systém HS vám umožní snímať s citlivosťou až do úrovne ISO 6400, pomôže vám minimalizovať rozmazanie a získate s ním vzrušujúce zábery dynamických športových výkonov. Poskytne vám dokonca možnosť snímať vo formáte RAW, takže snímky môžete neskôr doma jednoducho upravovať a pridať im tak skutočnú osobitosť. Vďaka ovládaciemu prstencu objektívu ľahko uskutočníte každý tvorivý nápad prstenec umožňuje jednoduché prepínanie medzi nastaveniami clony, zaostrovania a expozičného času. Pokročilá technológia inteligentnej stabilizácie obrazu (IS) z dielne spoločnosti Canon zaručí, že vaše snímky budú vždy ostré. A ak si chcete oddýchnuť a jednoducho „namieriť a fotiť“, funkcia Smart Auto od spoločnosti Canon vyberie jeden z 32 režimov a automaticky nastaví potrebné hodnoty tak, aby ste bez námahy získali úžasné snímky.

Kreativita a flexibilita pri fotografovaní aj filmovaní 

Ak ste začínajúcimi filmármi, PowerShot S100 je pre vás ten správny model nakrútite ním video v kvalite Full HD (1080p) s krištáľovo čistým stereozvukom. Na 7,5 cm (3,0’’) displeji PureColor II G si potom môžete prehrávať svoje fotografie aj video vo vynikajúcej kvalite. Užívatelia s dobrodružnou povahou si môžu vytvoriť záznam svojich ciest a označiť navštívené miesta prostredníctvom integrovanej technológie GPS PowerShot S100 je totiž ideálnym spoločníkom na cesty. Nádejní fotografi, ktorí túžia neustále rozvíjať svoje zručnosti, ocenia možnosti kreatívnych filtrov fotoaparátu. Nájdu medzi nimi efekty ako Jednofarebné snímky, Hračkársky fotoaparát, Rybie oko alebo Miniatúra   žu tak zhotoviť skutočne unikátne snímky.

PowerShot S100 základné charakteristiky:

  • Vysokocitlivý 12,1-megapixelový snímač Canon CMOS (typ 1/1,7)
  • Systém HS s výkonným procesorom DIGIC 5
  • Ultraširokouhlý 24mm, f/2.0, objektív s 5x zoomom a inteligentným IS
  • Ovládací prstenec objektívu, NR a RAW
  • GPS
  • Full HD, HDMI
  • Veľký 7,5 cm (3,0") displej
  • Vysokorýchlostné sériové snímanie v HQ
  • Smart Auto, viacoblastné vyváženie bielej
  • Voliteľné vodotesné puzdro

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!