lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Jediný čapovací súdok na Slovensku odteraz v novom obale

  Spracoval(a) : Peter
Dátum : 26.7.2011
späť
Späť

Poslať
 

Najpredávanejší pivný súdok na domáce použitie na slovenskom trhu – päťlitrový čapovací súdok Heineken prichádza od tohto leta v novom obale. Ten prináša  spotrebiteľom okrem ešte štýlovejšieho, moderného vzhľadu aj jednoduchšiu orientáciu v návode prostredníctvom piktogramov a výraznejší cool point – indikátor teploty, ktorý signalizuje správne vychladenie. Vďaka jedinečnej technológii a zabudovanému čapovaciemu zariadeniu tak vylepšený súdok Heineken umožní vychutnať si pravé čapované pivo doslova kdekoľvek ešte jednoduchšie a štýlovejšie.

 

Svoj unikátny čapovací súdok priniesla značka Heineken na slovenský trh v máji 2008 a už krátko po uvedení na trh sa stal najpredávanejším pivným súdkom na domáce použitie na Slovensku. Po troch rokoch od uvedenia prichádza Heineken s novým obalom, ktorý je ešte štýlovejší a zároveň „hrá do karát“ všetkým, ktorí neradi čítajú návody. Všetky informácie potrebné k správnej obsluhe súdku sú na novom obale dobre viditeľné. Piktogramy v hornej časti súdku sú ľahko rozpoznateľné, zrozumiteľné a vysvetľujú, ako si dopriať správne načapované a vychladené pivo v pár jednoduchých krokoch. To, či je pivo správne vychladené, signalizuje tzv. „cool point“ – indikátor teploty, ktorý je na novom obale ešte výraznejši. Vďaka nemu je ihneď jasné, kedy je ten správny čas na čapovanie. Moderný vzhľad nového obalu čapovacieho súdku Heineken dodá tú správnu atmosféru každej letnej párty.

Dizajn čapovacieho súdku Heineken vychádza z novej vizuálnej identity značky Heineken.. Nový obal súdku spolu s vylepšeniami, ktoré prináša, potvrdzuje prémiovosť,  inovátorstvo  a súčasný charakter značky Heineken,“ vysvetľuje Michal Sivko, brand manager značky Heineken.

 

Päťlitrový súdok Heineken je jediný pivný súdok na našom trhu so zabudovaným čapovacím zariadením. To umožňuje čapovanie piva pod tlakom, čím je pivo v súdku chránené pred negatívnym pôsobením kyslíka. Až do posledného pohára je tak načapované pivo iskrivé a s hustou penou a trvanlivosť piva po narazení súdku je až 30 dní. Zabudované čapovacie zariadenie tak výrazne odlišuje Heineken súdok od iných pivných súdkov na domáce použitie na trhu.

 

Čapovací súdok Heineken je aj novými vylepšeniami ideálnym spoločníkom na párty v prírode, v záhrade, na grilovačku či posedenie s priateľmi v pohodlí domova. „Zážitok z čapovania a vychutnávanie si pravého čapovaného piva v spoločnosti priateľov pri akejkoľvek príležitosti je jednoducho nenahraditeľný,“ dodáva Michal Sivko. Jednoducho nič nie je lepšie, ako načapovať si vlastné...


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!