lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 16. Apríl, , Dnes oslavuje Dana/Danica
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
125. výročie vzniku nápoja Coca-Cola: oslavujeme 125 rokov radosti!

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 14.1.2011
späť
Späť

Poslať
 

3. januára sa začalo odpočítavanie 125 dní, ktoré zostávajú do 8. mája 2011, dňa 125. výročia

 

Spoločnosť Coca-Cola v roku 2011 oslavuje 125. výročie vzniku nápoja Coca-Cola a pri tejto výnimočnej príležitosti pripravila bohatú ponuku špeciálnych akcií. V rámci nich po celom svete opäť ožijú dejiny značky a zákazníci aj zamestnanci otvoria 125 rokov radosti.


Osláv 125. výročia sa priamo zúčastnia všetci milovníci tohto nápoja z celého sveta. Cesta do minulosti povedie až ku dňu, kedy v roku 1886 uzrel svetlo sveta vynález Johna Stitha Pembertona.


Rok 125. výročia bude veľkým poďakovaním zákazníkom a zamestnancom na celom svete, skutočným protagonistom tohto výnimočne úspešného príbehu.


 

 

Zrodenie nápoja Coca-Cola, ku ktorému došlo 8. mája 1886, bolo významným dňom moderných dejín: bol to deň, kedy John Stith Pemberton, lekárnik z Atlanty v Spojených štátoch, prvýkrát namiešal prvý džbán sirupu Coca-Cola so sódou a za päť centov ho predal. Od toho dňa už osvieženie nikdy nebolo ako predtým. Coca-Cola je v súčasnosti najobľúbenejší a najpredávanejší nealkoholický nápoj v dejinách, osviežujúci nápoj, ktorý nikdy neobsahoval konzervanty ani umelé príchute. Od tohto okamihu sa odvíja úžasná história spoločnosti Coca-Cola, ktorú charakterizuje stály a výrazný leitmotív: vyjadrenie radosti. A preto v roku 125. výročia svojho vzniku Coca-Cola pozýva všetkých na oslavy a zdieľanie tisícov okamihov šťastia.


Rok 2011 bude zasvätený oslave 125 rokov, počas ktorých Coca-Cola zbližuje ľudí, navodzuje okamihy optimizmu a radosti, a vytvára vzťahy, ktoré prekonávajú vekové i geografické vzdialenosti.
Ako je vidieť z reklám tejto značky, Coca-Cola prináša prosté okamihy radosti počas dňa a jej výborná chuť každý deň vyčaruje úsmevy na tvárach ľudí celého sveta.


„Po 125 rokoch občerstvovania sveta teraz Coca-Cola hrdo ohlasuje rok 125. výročia svojho vzniku. Tento rok je oslavou našich zákazníkov a ich náklonnosti ku Coca-Cole – to oni sú totiž skutočnými vlastníkmi značky Coca-Cola,“ uviedla Zuzana Svobodová, Public Affairs & Communication Manager spoločnosti Coca-Cola. „Chceme byť pre svet, v ktorom žijeme, skutočnou inšpiráciou k radosti. Preto sa v rámci osláv 125. výročia zameriame predovšetkým na komunikáciu našich hlavných hodnôt – radosti a optimizmu,“ dodala.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!