lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Halens – Vaša nová jednotka s viac ako 60-ročnou tradíciou

  Spracoval(a) : Lenka
Dátum : 30.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Od januára tohto roku je spoločnosť Halens Group novým majiteľom bývalého  Quelle, dlhoročného lídra v univerzálnom zásielkovom a internetovom predaji módy na Slovensku. Aj keď je značka Halens novinkou na našom trhu, vo svete, a najmä na severe Európy nie je žiadnym nováčikom. Ide o rodinnú spoločnosť, ktorá už 60 rokov úspešne prevádzkuje zásielkový obchod s módou v severnej Európe.

 

 

Výroba textílií, a s ňou súvisiaci rozmach zásielkového obchodu na juhu Švédska, sa môže popýšiť vyše päťstoročnou históriou. Za jej zrodom treba hľadať predovšetkým podnikavosť miestnych sedliakov, a najmä podomových obchodníkov, ktorí si výrobou a predajom remeselných a textilných výrobkov „od dverí k dverám“ chceli prilepšiť k svojmu nízkemu príjmu počas zimných mesiacov. Keďže tento druh obchodu bol rozhodnutím kráľa na vidieku zakázaný, a jediným povoleným miestom obchodovania boli mestá, podomoví obchodníci v 17. storočí požiadali panovníka, aby uznal novozaložené mesto Borås (dnešné sídlo a centrála spoločnosti Halens), v ktorom by mohli slobodne obchodovať.

 

Kráľ ich žiadosti v roku 1621 vyhovel. Mestu navyše udelil v tej dobe exkluzívnu výsadu - jedine obyvatelia Boråsu smeli obchodovať i na vidieku, pokiaľ za svoj tovar zaplatili clo. Výnimočné privilégium malo cenu zlata, a tak sa švédske mestečko neďaleko hlavného mesta Göteborg zanedlho stalo centrom obchodu. Z podomových obchodníkov sa stali veľkoobchodníci, ktorí formou podobnou dnešnému franchisingu poskytli zamestnanie ďalším obchodníkom. Skutočný boom obchodu a textilnej výroby však prišiel o trochu neskôr, v 19. storočí. Mechanizácia, masívny dovoz bavlny zo Spojených štátov amerických a zriadenie textilnej školy totiž umožnili prudký rozvoj odevného priemyslu v pravom zmysle slova. Elektrifikácia Švédska na začiatku 20. storočia tento trend iba zintenzívnila. V roku 1930 bolo v regióne už 263 fabrík na výrobu textilu a odevov. Popri existujúcich obchodníkoch tu po druhej svetovej vojne vzniklo aj mnoho zásielkových obchodov, ktoré vyšli v ústrety vzrastajúcemu dopytu po nových tovaroch.

 

Jedným z najstarších je práve zásielkový dom Halens, ktorý si za viac ako 60 rokov svojho fungovania získal dôveru zákazníkov v celej Škandinávii. Spoločnosť, o ktorej sa hovorí, že v krajine troch koruniek predáva takmer všetko a takmer všetkým, sa dnes predstavuje aj zákazníkom v strednej a východnej Európe. Všetci tí, ktorí si cenili kvalitu tovaru a služieb nemeckého zásielkového obchodu Quelle, by mali určite siahnuť po nových katalógoch, plných originálnej a štýlovej módy, ale i bytového textilu zo Švédska. Zásielkový obchod Halens, spoločnosť z malého mestečka s dlhoročnou históriou Borås verí, že sa mu vďaka spoločným hodnotám, ktoré s Quelle zdieľal, podarí osloviť nových zákazníkov a už čoskoro obháji titul jednotky v zásielkovom a internetovom obchode na Slovensku.

 

 

Zmenili sme sa pre Vás!

Od januára tohto roku je spoločnosť Halens Group novým majiteľom bývalého Quelle, dlhoročného lídra v univerzálnom zásielkovom predaji módy na Slovensku. Ako vedenie oboch spoločností informovalo začiatkom tohoto roka, Halens Group - vedúci holding v zásielkovom a internetovom obchode v severnej Európe - sa touto akvizíciou rozhodol rozšíriť svoju pôsobnosť i na Slovensko. Spoločnosť Quelle na Slovensku sa tak stala oficiálne súčasťou švédskej skupiny Halens Group, ktorá na svojich trhoch ponúka módne značky Halens, Cellbes a Bubbleroom pre všetky vekové skupiny žien, mužov i detí. Prvú ukážku módnej ponuky značky Halens, ktorá si získala množstvo priaznivcov po celej Európe, priniesla spoločnosť Halens na Slovensku na svojej novej stránke www.halens.sk už vo februári tohoto roka. V rovnakom čase si našiel cestu do schránok zákazníkov na Slovensku i prvý katalóg s ponukou novej módnej značky Halens. V súčasnosti v ponuke spoločnosti Halens Slovensko nájdete okrem módnej značky HALENS i značku módnej klasiky pre celú rodinu CELLBES, ako i celý rad ďalších katalógov, určených špecifickým skupinám zákazníkov – značku atraktívnej módy z Británie pre plnoštíhle dámy „So fabulous“, „PRIVÉ“ – značku exkluzívnej módy pre náročných zákazníkov, a najnovšie i „GLAM“ s ponukou štýlovej večernej módy pre kráľovné večierkov. “Veľmi nás teší, že si módna ponuka Halens získala srdcia našich zákazníkov. Už teraz sa môžete tešiť na celý rad ďalších katalógov plných nápaditej módy a štýlových doplnkov na novú módnu sezónu!“ uviedla Rozi Pasztelyák, riaditeľka Halens Slovensko. Spoločnosť Halens je moderný multi-channel zásielkový a internetový obchod - zákazníci na Slovensku tak i naďalej môžu objednávať prostredníctvom tlačených katalógov, na www.halens.sk, ako i v rámci siete objednávacích centier Halens shop po celom Slovensku.„Spoločne s ďalšími zahraničnými spoločnosťami zo skupiny Halens Group si kladieme za cieľ stať sa vedúcim zásielkovým obchodom v severnej, strednej a východnej Európe. Veľmi nás teší, že sa spoločnosť Halens pri svojom vstupe na slovenský trh rozhodla spoľahnúť na dlhoročné skúsenosti tímu pracovníkov Quelle. Náš obchodný názov sa síce zmenil, ale naši zákazníci sa i naďalej môžu spoľahnúť na náš skúsený tím a kvalitu servisu, na ktorú boli zvyknutí. Sme presvedčení, že už v priebehu najbližších 2 rokov sa nám podarí znovu obhájiť a potvrdiť našu dlhoročnú pozíciu lídra na slovenskom trhu.“ dodáva Rozi Pasztelyák.

Žensky rafinovaná móda, ktorej nechýba šarm, elegancia a štýl

 

Žensky rafinovaná móda, ktorej nechýba šarm, elegancia a štýl – to je najnovšia kolekcia originálnej švédskej módnej značky Halens! Ohnivá červená a trblietavé odlesky sú vášnivou kombináciou, ktorej túto jeseň zaručene neodoláte! Červená ako top aktuálna farba tejto módnej sezóny podvedome evokuje vášeň a je symbolom ženskosti, takže pristane každej žene. Chystáte sa na výnimočné stretnutie s niekým, na koho chcete zapôsobiť? Trblietajte sa, iskrite a pritiahnete zaručene každý pohľad! Flitrovaná móda, štrasové detaily a iskrivé pohľady sú tou pravou kombináciou na výnimočné príležitosti! Objavte nádherný svet trblietavej módy a doplnkov v aktuálnych katalógoch Halens, alebo sa preklikajte ponukou najnovších žiarivých kúskov na www.halens.sk.

 

 

Život je jedna veľká párty- aspoň v novom katalógu GLAM by halens!

 

Život je jedna veľká párty – aspoň v novom katalógu GLAM od módnej značky Halens! Možno ste cez týždeň „len“ usilovnou včielkou, alebo pracujúcou matkou, ale keď príde víkend, chcete si i Vy užiť trocha zábavy! Pretože aj my ženy si občas radi vyhodíme z kopýtka! Nový katalóg GLAM by halens Vám prináša štýlové kúsky priam stvorené pre dámske jazdy - či už idete tancovať, alebo si iba tak posedieť s priateľkami, určite si vyberiete z ponuky krásnych šiat, trblietavých rób, sexi topov a vysokých podpätkov v štýle módnej ikony. GLAM – to je najhorúcejšia módna ponuka tejto sezóny pre kráľovné párty a večierkov. Inšpirujte sa aj Vy – sezóna elegancie práve prichádza! Kliknite na www.halens.sk a najnovšia módna kolekcia, inšpirovananá londýnskymi trendami, príde priamo k Vám domov!

 

 

Novinky pre Váš Útulný domov

 

Slnečné jesenné dni sú už defininitívne za nami, a s klesajúcou teplotou rastie i chuť tráviť voľný čas v mäkučkých perinách, či pod teplou dekou, ktorá zahreje a pohladí počas sychravých večerov. Premýšľate, ako zútulniť Váš domov pred príchodom prvých mrazivých dní? Nemusíte hneď nanovo vymaľovať, či vymeniť nábytok, aby sa Vás domov zmenil na to najútulnejšie miesto na svete. Stačí nový poťah na sedačku, nádherne mäkký koberec, či ľahučké závesy a Váš domov pred vianočným sviatkami zažiari v nových farbách! Inšpirujte sa napríklad novou ponukou bytového textilu na www.halens.sk a nechajte u Vás doma rozkvitnúť veselé vzory v trendových odtieňoch, alebo vpustite prvý závan sviatočnej atmosféry do Vašej spálne!  V najnovšom katalógu Útulný domov od značky Halens nájdete napríklad širokú ponuku posteľnej bielizne z príjemne mäkkých materiálov, ktoré netreba žehliť! Ešte viac inšpirácií pre Váš útulný domov nájdete na www.halens.sk.

Ohnivá červená a trblietavé odlesky sú vášnivou kombináciou, ktorej túto zimu zaručene neodoláte!

 

Chystáte sa na predvianočnú firemnú párty, silvestrovskú oslavu či dôležité stretnutie s niekým, na koho chcete skutočne zapôsobiť? Alebo vás v piatok večer čaká búrlivá dámska jazda s kamarátkami? Práve teraz je ten najlepší čas rozžiariť Váš šatník! Ohnivá červená a trblietavé odlesky sú tou pravou vášnivou kombináciou, ktorej túto zimu zaručene neodoláte! Trblietajte sa, iskrite a pritiahnete každý pohľad. Červená ako top aktuálna farba tejto módnej sezóny podvedome evokuje vášeň a je symbolom ženskosti, takže pristane každej žene. Ohnivá červená pôsobí povzbudivo, aktívne, a dokonca i zvyšuje i pulzovú frekvenciu, takže vám zaručene dodá sebadôveru! Flitrovaná móda, superlesklé materiály, trblietavé detaily a iskrivé pohľady sú zase tou pravou kombináciou na výnimočné príležitosti! Objavte nádherný svet trblietavej módy a doplnkov v aktuálnych katalógoch Halens, alebo sa preklikajte ponukou najnovších žiarivých kúskov na www.halens.sk!

 

      

Dotyk zamatu a koketný pôvab – čipka a zamat sú opäť v kurze!

 

Buďte zamatovo záhadná! Aspoň jeden kúsok z tohto luxusného a nádherne lesklého materiálu by mal byť túto zimu súčasťou Vášho šatníka! Ako ho správne nosiť? Dovolené je všetko - od štýlu drzej školáčky, hollywoodskej hviezdy, až po rozmarnú koketu či pánsky "zamatový" štýl pre svetáčky. Zamat sa v tejto módnej sezóne nosí na šatách, sakách, ale i kabelkách a topánkach. Je na Vás, či sa od hlavy po päty oblečiete do zamatu samotného, alebo dáte prednosť kombinácii s ďalšími luxusnými materiálmi ako šifón, hodváb, satén, či top aktuálnou čipkou. Z čipky sa túto sezónu nosia aj kabelky a dokonca čižmy a topánky! Či už si oblečiete zamatový kúsok v tmavých, alebo svetlých tónoch, dajte prednosť doplnkom z tlmených materiálov, najlepšie v štýle 60-tych rokov, či naopak metalicky lesklým kontrastom. Tie najkrajšie zamatové kúsky a množstvo štýlových doplnkov, ako stvorených na dámske jazdy nájdete napríklad v novom katalógu GLAM na www.halens.sk!

 

Rozprávkové Vianoce u Vás doma

 

Neviete sa už dočkať, ako si tento rok konečne vychutnáte vianočnú pohodu v kruhu svojich blízkych? Tešíte sa na radosť v ich očiach, až rozbalia darčeky, ktoré ste im s láskou vybrali? Vianoce sú oslavou rodinnej pohody a dobrej nálady, ktoré príjemne spestria dlhé zimné večery. Každý rok k nim však neodmysliteľne patrí opakujúci sa zhon a povinnosti. Aby ste si tento rok ušetrili zbytočný stres, objednajte si včas darčeky pre Vašich najbližších priamo k Vám domov a užite si sviatočnú pohodu namiesto stresujúceho čakania v dlhých radoch! Na stránkach internetového a zásielkového obchodu Halens www.halens.sk nájdete ponuku tých najkrajších inšpirácií na vianočné darčeky, slávnostné a elegantné oblečenie pre celú rodinu i nádherné bytové doplnky na zútulnenie Vašej domácnosti počas vianočných sviatkov. Prelistujte si napríklad najnovšiu vianočnú ponuku CELLBES by Halens pre celú rodinu! V útulnom pohodlí domova tu určite nájdete perfektné darčeky pre Vašich najmilších – hračku, po ktorej Vaše dieťa už dlho túžilo, či elegantný pulóver pre manžela…A nielen to, vianočná ponuka Halens je plná prekvapení a vysnívaných darčekov pre celú rodinu: nájdete v nej čarovné adventné dekorácie, vianočné obrusy a závesy, ale aj bohatý výber slávnostnej módy, bielizne a šperkov na najkrajšie sviatky roka! Špeciálne pre rozžiarené detské očká Vašich ratolestí na www.halens.sk nájdete bohatú ponuku slávnostnej detskej módy, ale i množstvo inšpiráciií zo sveta hračiek, ktorými určite potešíte detské očká nielen na Vianoce! Nenechávajte si nákup vianočných darčekov na poslednú chvíľu, potešte Vašich blízkych a oslávte tieto Vianoce s darčekmi z vianočnej ponuky Halens!

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!