lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
AKO NA TO – KRUHY POD OČAMI

  Spracoval(a) : Gabika
Dátum : 15.11.2010
späť
Späť

Poslať
 

Krehká a citlivá zóna okolo očí je silne popretkávaná krvnými mikrocievkami. Kruhy pod očami súvisia so stavom základnej vaskulárnej siete: spomalené mikrocirkulačné výsledky v menej okysličenej krvi spôsobujú jej namodranie a teda sa objavia kruhy pod očami.

 

Najjednoduchším a najrýchleším spôsobom ich korekcie je zakryť ich pomocou tekutého korektora alebo použiť make-up.  No tiež si môžete priložiť na viečka plátky uhorky, vrecúško čierneho čaju alebo vziať kocku ľadu a prechádzať si ňou pár minút pod očami. Jednou z ďalších rád je ponoriť si tvár do ľadovej vody a žmurkať.

 

Očné partie si môžete prekrvovať aj jemnou masážou. Oči zavrite, položte ukazováky na vonkajšie očné kútiky, stisnite viečka pevne k sebe a udržte v napätí šesť sekúnd, potom oči uvoľnite. Tento postup zopakujte desaťkrát.

 

Pokiaľ sa vám kruhy pod očami robia často, majte na pamäti správnu životosprávu. Vaša strava by mala obsahovať veľa vitamínov, predovšetkým citrusové plody, mrkvu, brokolicu, čučoriedky, ale aj mango a orechy. Vyhýbajte sa slaným pochutinám, ktoré sú častou príčinou opuchnutých očí a nezabúdajte na pitný režim, teda 2-3 l tekutín denne. Dodržiavajte pravidelný a kvalitný spánok a pokúste sa spať na vyššom vankúši. Obmedzte sledovanie televízie, radšej uprednostnite zdržiavanie sa na čerstvom vzduchu.

 

Na odstránenie kruhov a vačkov pod očami sa odporúčajú aj rôzne kozmetické prípravky. Siahnite po takých, ktoré obsahujú peptidy. Ich úlohou je zlepšiť mikrocirkuláciu okolia očí, ale tiež zvýšenie elasticity a napnutia pokožky.

 

TIP :

Opthaceutical je špeciálna biotechnologická emulzia, ktorá vďaka kombinácii účinných látok výrazne pôsobí nielen na tmavé kruhy a vačky pod očami, ale aj proti vráskam.

 


Diskusia k článku:

Rúžová knižnica Asi celý život budem hádzať tie svoje pizze do plafóna. A kedy som k slovu pizza pridal mäkčeň, nie som od pravdy ďaleko. Či rozťahujem cesto na pizzu alebo horúce stehna, je to furt o tom istom. A hádžem to za hlavu. ,,Ty si riadna piča! Prečo sa s ním nerozvedieš?!“ ,,Ja neviem.“ ,,A kto má vedieť?“ Prečo a kto vymyslel obchodné centrum s pizzeriou. To, že ma vidia ľudia, ako varím, to mi nevadí. Ale že ja musím pozerať na ľudí a počúvať tie ich reči, zato by som si mal od šéfa pýtať zvlášť príplatok. ,,O chvíľu príde Beta a Maňa. Dávno rozvedené. Iba ty musíš nad niečím rozmýšľať! Byť extra!“ ,,Keď ja neviem.“ ,,Pozri. Rozvedieš sa, udáš muža, že ťa psychicky týral, bude obžalovaný, nebude mať nárok na majetok. Dnes to je módny hit. A bude ti ešte aj cvakať alimka!“ ,,Ahojte cmukinky! Kde ste vy piče boli doteraz?“ ,,Beta odniesla dcéru na klavír, odbehla do solárka a fitka.“ ,,A ty si zasa uložila syna na karate. Nič mi nevyčítaj! Bol tam ten sladučký tréner?“ ,,Poďte mi pomôcť s Belou. Dohováram jej, aby toho svojho chudáka poslala k vode.“ ,,Tie staré kurvy...“ pomyslel som si. Nahovárajú to nevinné a nerozhodné stvorenie. Stavím sa, že tie svoje manželstvá dokurvili a aby dodržali súdržnosť, dokurvia aj túto. Trávia veľa času v rúžovej knižnici, nad knihami o princoch. Chudery! ,,Dáme si pizzu?“ ,,Hej, pekár! Urobíte nám pizzu? Tak skôr, mimo poradia, dá sa?“ ,,Všetko sa dá, dámy.“ Začal som pizzu vyhadzovať nad hlavu. Či rozťahujem cesto na pizzu alebo horúce stehná, je to furt o tom istom. Piekol som pizzu a tie bosorky zatiaľ písali žiadosť o rozvod. Dokonca som im ochotne požičal pero. Tak som tomu chudákovi prial, aby bol konečne slobodný. Aspoň tak, ako ja!
Neregistrovaný - kundrattoff, 15.11.2010 08:35
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!