lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Darujte si na Vianoce dokonale hladkú pokožku

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 26.10.2010
späť
Späť

Poslať
 

A je v podstate jedno, či ju doprajete sama sebe, alebo partnerovi. Isté je, že revolučný prostriedok, ktorým dosiahnete pokožku á la bábätko, je tak šetrný a účinný, že si zaslúži pod vianočným stromčekom čestné miesto. 

 

Boj za krásu

Mať trvale dokonale hladkú a hebkú pokožku je snom azda každej ženy. Týždeň čo týždeň a pomaly deň čo deň, v závislosti od metódy, zvádzajú ženy po celom svete svoj boj za dosiahnutie krásnej pleti. O tom, že sú to boje naozaj kruté svedčia aj samotné „zbrane“. Najneúprosnejší je depilátor. Keď sa chĺpok do jeho drobných pinzetiek zachytí a následne vytrhne, bolesť v danej chvíli možno pokojne prirovnať k trhaniu zubov. Pohladenie žiletky tiež nie je nič príjemné, najmä keď za sebou zanechá štípajúce krvavé ranky. A tie mokvajúce pľuzgieriky, keď sa porast opäť derie na svetlo sveta...čo si budeme my ženy rozprávať. Každá z metód je istým spôsob drastická, zdĺhavá a navyše nás aj nudí.

 

V duchu splnených prianí...

Našťastie v boji proti nechcenému, nepeknému a nehygienickému ochlpeniu už aj slovenským ženám svitá na lepšie časy. Po úspechu v tridsiatich krajinách svete konečne aj na Slovensko dorazila produktová rada Bioxet, ktorá bojuje proti chĺpkom naozaj vo veľkom štýle a čo je najdôležitejšie - bezbolestne. Zahoďte aj vy staré „mučidlá“ a začnite svoju pokožku pri odstraňovaní chĺpkov rozmaznávať. Vianoce sa predsa nemusia niesť iba v znamení prejedania sa a stresu, ale aj v duchu splnených snov a prianí. Darujte si preto netradičný darček - dokonale hladkú a pestovanú pokožku bez nežiaducich chĺpkov.

 

Prečo je BIOXET ideálnym darom pre každú modernú ženu

BIOXET je prvý rastlinný krém na redukciu ochlpenia, ktorý sa vyrába v Turecku ako výsledok investície do vedy a výskumu vo výške 3 mil. USD.  Jedná sa o 100% rastlinný produkt a teda nemá žiadne vedľajšie účinky. Podľa výsledkov klinických štúdií, ktoré ako prvé uskutočnila univerzita Anadolu, neskôr univerzita v Istanbule a nakoniec  nemecká spoločnosť pre medicínsky výskum Dermatest GmbH, sa vedecky preukázalo, že krém BIOXET redukuje a oslabuje nežiaduce ochlpenie a pri pravidelnom používaní ho odstraňuje natrvalo. Princíp fungovania je založený na tom, že krém BIOXET jednoducho narúša cyklus výživy nežiaducich chĺpkov a nasadzuje ich bunkám prísnu diétu. Nedostatočná výživa buniek telesného ochlpenia  spomaľuje jeho rast, čo má za následok stenčenie chĺpkov. Okrem toho  BIOXET svojím zložením zabezpečuje aj  každodennú starostlivosť o pokožku. Stabilizuje hodnoty pH a vo veľkej miere prispieva k jej zvlhčeniu a hodvábnej textúre. Jedná sa teda pre ideálne spojenie pre modernú žena, ktorá chce byť krásna a na dosiahnutie tohto cieľa preferuje sofistikované riešenia v súlade s prírodou.

 

 

Čím sa BIOXET líši od iných metód?

 

·         BIOXET nie je depilačné krém ale krém na redukciu ochlpenia.

·         Má postupný priamy vplyv na korienky chĺpkov.

·         Chĺpky redukuje a oslabuje.

·         Po aplikácii nie je potrebné oplachovanie.

·         Jeho domáce používanie je jednoduché, bez potreby asistencie.

·         Účinkuje aj pri odolnom ochlpení, kde epilačné metódy nezaberajú.

·         BIOXET je hospodárnejší ako iné metódy epilácie.

·         Je to bezbolestné a jednoduché riešenie na nežiaduce ochlpenie.

·         Po použití sa možno opaľovať.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!