lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Módne belgické hodinky Ice-Watch® dorazili na Slovensko

  Spracoval(a) : Zuzana
Dátum : 25.6.2010
späť
Späť

Poslať
 

Módne belgické hodinky Ice-Watch® dorazili na Slovensko

 

Sú im iba tri roky a na trhu s populárnymi hodinkami sú stále ešte batoľaťom, no už začínajú zatieňovať ostatné. Módnu a dizajnovú značku belgických hodiniek  Ice-Watch, ktorá už zaznamenala od svojho zrodu raketový vzostup a predáva sa už v 59 štátoch sveta, prináša na trhy Slovenskej republiky, Česka a Poľska spoločnosť Trend Around, s.r.o. Na našom území a v Čechách budú módne hodinky Ice-Watch v predaji od júna. Konkrétne napríklad v ponuke internetového obchodu Mall.sk.

Za značkou Ice-Watch, ktorej korene siahajú do belgického Bastogne, stojí jeden muž. Jean-Pierre Lutgen študoval na univerzite v Leuvene verejnú správu a obchod. Vďaka práci v odbore propagačných predmetov sa hodinkami dlhú dobu zaoberal, i keď sa „tento sektor s úpadkom záujmu o obchodné darčeky úplne znížil.“ V roku 2007 sa Lutgen poddal svojej vášni naplno a vytvoril Ice-Watch – zábavné, lacné hodinky, ktoré sú neuveriteľne trendy. „Prvých pár mesiacov bolo ťažkých, pretože sme museli všetko vybudovať, vrátane obchodnej siete, výroby a financovania,“ spomína štyridsaťštyri ročný Lutgen. „Najskôr sme predávali iba niekoľko tisíc kusov mesačne, ale dopyt šiel prudko hore. V roku 2010 je naším cieľom predať viac ako 1 000 000 kusov!“

Táto expanzia samozrejme nebola ponechaná náhode; pramení totiž z premyslenej stratégie. „Naša stratégia je založená na troch veciach: nízkych cenách, ktoré začínajú na 59 eurách, samozrejme bez ujmy na kvalite; širokej palete farieb; a dôvere, že ľudia si vymenia hodinky podľa toho, čo práve robia. Ľudia si vlastne môžu meniť hodinky, ako si menia oblečenie alebo mobilný telefón,“ uvádza Lutgen. Ako náhle si jasne stanovil metódu, musel taktiež dokázať jej životaschopnosť. A podarilo sa mu to: 218 modelov, 21 kolekcií od návrhárov, špeciálne balenie a krabičky, ktoré sa hodia ku značke a ktoré zaujmú vlastníkov „hodiniek, s ktorými je treba byť videný“. Snažili sa o to i ostatní pred ním, nikto ale takého úspechu nedosiahol. Už v 60. a 70. rokoch značky ako Lip a Kelton spopularizovali farebné, plastové hodinky. O tridsať  rokov neskôr idú hodinky Ice-Watch rovnakou cestou a s využitím silikónu a polykarbonátu sa snažia vyhovieť modernému vkusu a životným štýlom.

 

 Značka Ice-Watch sa dokonca postavila i mamutej značke Swatch, s ktorou podpísala medzinárodnú dohodu o koexistencii. Názov, trhový segment a príťažlivé nízke ceny môžu skutočne viesť k zámene zo švajčiarskou značkou. Hodinky Ice-Watch sú už skôr medzinárodné, než belgické, pretože sa vyrábajú v meste Šen-čen, čo by kameňom dohodil od Hong Kongu a predávajú sa už v 59 štátoch. Ich náhly úspech fascinuje a prebúdza túžbu ich vlastniť.

 

Lutgen taktiež pochopil, že dobrá reklama a propagácia sú v skutočnosti rovnako dôležité ako know-how: Hodinky Ice-Watch nechýbajú v žiadnom módnom časopise, na rukách hviezd ako je napríklad Paris Hilton a i DJ David Guetta má tieto hodinky vo svojom najnovšom videoklipe "ONE LOVE". Značka sa chystá ponúknuť ešte viac možností, pokiaľ ide o modely hodiniek a akcie.

Neuveriteľný výber, celkom nový dizajn, 100% kvalita z Belgicka

 

Hodinky Ice-Watch sa vyrábajú vo všetkých farbách a z ich rozsiahlej ponuky si vyberie takmer každý! V ponuke je široká škála kolekcií  - napr. obľúbená Sili, klasická Chrono, luxusný rad s kryštálmi Swarovski™ alebo najžiarivejší Neon, pozostávajúce z množstva trendy modelov, veľkostí a farebných kombinácií. Ice-Watch nájdete už vo viac ako 2500 predajniach po celom svete. Hodinky sú k dispozícii v troch veľkostiach ako pre mužov, tak pre ženy. Sú vodoodolné od 3 do 10 ATM, horné sklo hodiniek je vyrobené z minerálneho skla a polykarbonátu. Kolekcie ponúkajú výber z troch variant náramku, a to remienku so silikónovou textúrou, koženého náramku alebo plastu. Vybrané modely ICE-WATCH sú ozdobené kryštálmi Swarovski™. Dokonalou bodkou pri nákupe ICE-WATCH je balenie Becubic – originálna vtipná krabička, ktorá najlepšie ochráni vaše ICE-WATCH pred poškodením a môže poslúžiť aj ako šporkaska.

 

Nový model hodinek Ice-Watch z  kolekcie CHRONO pre leto 2010

Hodinky Ice-Watch s kamienkami Swarovski z aktuálnnej kolekcie STONE-Multifunction 

Nová farebná kombinácia      Ice-Watch z aktuálnej kolekcie SILI pre leto 2010

Na rok 2010 bolo ohlásené uvedenie modelu Ice-Swiss, čo budú luxusnejšie hodinky vyrobené vo Švajčiarsku, a taktiež modelov Ice-Kids a Small. Patričný rozruch je taktiež okolo Ice-Clubu – globálnej akcie zameranej na propagáciu image značky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!