lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Milované milovanie

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 27.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Môže žena otehotnieť pri menštruácii, alebo pri deflorácii?
Áno. Podľa vo svete mimoriadne uznávanej a veľmi kvalitnej výskumnej práce doktora Jonáša môže žena otehotnieť aj počas menštruácie, alebo prvého milovania.

Môžu antikoncepčné, či iné tabletky ovplyvniť chuť na sex?
Áno. Niektoré druhy liečiv môžu značným spôsobom znížiť chuť na milovanie. Preto, ak po nasadení liečby akýmikoľvek liekmi pobadáte, že vaša chuť na intimitu sa výrazne zmenila oproti normálu, konzultujte to s lekárom, ktorý vám lieky predpísal.

Zmení sa prístup ženy k sexu po menopauze?
Zväčša áno, ale v pozitívnom slova zmysle. Žena sa už neobáva otehotnenia a tak sa milovaniu oddáva z väčšou chuťou a istotou. Súvisí to však aj so sebavedomím ženy a kvalitou partnerského vzťahu. Chuť na milovanie majú ženy žijúce v uspokojivých partnerských vzťahoch s dostatkom sebavedomia.

Po akom dlhom čase je muž opäť schopný milovania?
Príroda vybavila mužov a ženy úplne iným spôsobom prežívania milovania. Žena je po vyvrcholení ešte dvadsať minút pripravená na ďalšie orgazmy a potrebuje blízkosť partnera. Muž naopak, sa tesne po milovaní stáva nemohúcim. Jeho erekcia sa uvoľní a on potrebuje oddych, mnohokrát dokonca spánok. Ak sa vám ho podarí udržať bdelého, o ďalšie milovanie sa môžete znovu pokúsiť po pätnástich minútach až dvoch hodinách. Závisí to od jednotlivých mužov a od veku. Mladší muž potrebuje na regeneráciu omnoho menej času, ako starší. Práve kvôli tejto odlišnosti je nutné o intímnych veciach komunikovať. Väčšina partnerov pochopí, že po ukončení milovania je pre vás dôležitá ich blízkosť, poprípade – ak ste nedosiahli orgazmus, stimulácia vašich erotogénnych zón.

Zistí muž, že ste dosiahli orgazmus?
Je to veľmi individuálne, ale skôr nie, ak mu to nedáte najavo iným spôsobom ako telesnými reakciami. Pri orgazme sa síce vagína sťahuje, prudko sa vám zrýchli dych, zväčšia sa vám prsia a občas sa vám v okolí krku, či na hrudi objavia aj takzvané orgastické škvrny – sčervenanie pokožky, ale tieto signály môže partner venujúci sa vlastnej rozkoši prehliadnuť. Intenzita sťahov vašej mušličky je závislá od intenzity orgazmu a pokiaľ nie je vaše spojenie veľmi tesné a partnerov penis vás dokonale nevypĺňa, nemusí ich cítiť. Pokiaľ vám záleží na tom, aby váš partner vedel, že s ním prežívate nádherné vyvrcholenie, dohodnite sa na tajnej signalizácii. Napríklad, že mu budete silno stískať ruku, či hrýzť ucho. Je veľmi veľa mužov, ktorým veľmi pri vlastnej rozkoši pomôže, keď cítia, alebo vedia, že ich partnerka je na vrchole blaha.

Aký veľký by ho váš partner mal mať?
Priemerná dĺžka mužského prirodzenia je u belochov od 14 – 17 centimetrov. Aj keď sa mnoho mužov domnieva, že práve veľkosť ich pýchy je pre ženy mimoriadne dôležitá, nie je to tak. Väčšina žien v anketách odpovedá, že pre nich veľkosť mužovho mužstva nie je dôležitá. Omnoho dôležitejšia je neha, pozornosť, maznanie a predohra. Dokonca sú ženy, pre ktoré je samotný akt spojenia najnepríjemnejšou časťou milovania a čím menší je mužov penis, tým väčšia je ich spokojnosť.

Je onania normálna alebo svedčí o nevyhovujúcom sexuálnom žiovote?
Onanovanie je úplne normálna vec a zažil ju skoro každý dospelý jedinec na zemi už v útlom veku. Aj malým deťom je príjemné dotýkať sa svojich pohlavných orgánov. Rozumný rodič by nemal dieťaťu onanovanie zakazovať, či nebodaj ho zaň trestať. Dieťaťu stačí vysvetliť, že je to veľmi intímna záležitosť a že sa jej má venovať len v úplnom súkromí. Podobným spôsobom sa uspokojuje aj veľká časť dospelých ľudí a to aj v prípade, že žijú uspokojivým sexuálnym životom. Nie je na tom nič zlé, alebo zvláštne. Je tolen iná technika uspokojovania svojich telesných potrieb. Zlé je, ak sa žena oddáva tejto praktike nedobrovoľne kvôli tomu, že ju partner sexuálne zanedbáva, alebo nedokáže akceptovať jej potreby. V tom prípade si treba s partnerom pohovoriť, alebo vyhľadať pomoc odborníka.

Sú sexuálne fantázie pri milovaní normálne?
Je úplne normálne a pre väčšinu žien aj veľmi prínosné, ak si pri milovaní predstavujú rozličné situácie. Je mnoho žien, ktorým práve fantázia pomáha dosiahnuť orgazmus. Svojmu partnerovi by ste však nikdy nemala povedať, že si pri milovaní s ním predstavujete úplne iných mužov a situácie. Toto malé tajomstvo sa vám však zúročí v zlepšení sexuálneho života. A pokiaľ ide o motívy fantázií je úplne jedno aké sú. Pokiaľ sa nesnažíte o ich uvedenie do praxe sú normálne v akejkoľvek podobe. To, že si napríklad predstavujete, že vás znásilňuje viac mužov vôbec neznamená, že by ste skutočne túžila po skupinovej súloži, či nebodaj znásilnení. Fantázia a realita sa v tomto prípade vôbec nemusia prelínať a zväčša sa ani neprelínajú.

Majú muži radšej orálny sex ako klasický styk?
Väčšina zdravých mužov považuje orálne milovanie za spestrenie svojho sexuálneho života. Je to pre nich chvíľa v ktorej sa nemusia namáhať a ich partnerka sa venuje výlučne ich rozkoši. Žena klačúca pri mužových nohách je tiež príjemnou stimuláciou „pre pána tvorstva“. Vôbec to však neznamená, že muži by dávali tejto praktike prednosť. Je im príjemná, ale rovnako radi uspokojujú aj oni svoju partnerku inými spôsobmi. Ak riešite problém, či prehltnúť alebo neprehltnúť, musí to byť len na vás. Rozumný muž určite pochopí, že je to pre vás neprijateľné, ak mu opíšete dôvody svojho rozhodnutia. Buďte však jemná, lebo pre muža je tento moment dôležitý pre pocit, že ho žena prijíma úplne celého. Preto vysvetlenie „je mi z toho na vracanie“ rozhodne nie je tým pravým.

Čo ak nemám orgazmus?
Aj keď mnohé ženy neprežijú pri milovaní s partnerom orgazmus neznamená to, že sú úplne anorgastické. Žien s touto diagnózou je omnoho menej, ako žien, ktorým iba nevyhovuje spôsob dráždenia. Ak mávate orgazmus pri onanovaní, znamená to, že chyba je iba v spôsobe milovania. Stačí, ak presvedčíte partnera, aby sa viacej venoval vášmu klitorisu. Veľmi výhodné je dohodnúť sa s partnerom, že skôr ako začnete s normálnou súložou uspokojí vás prstami, či ústami. Väčšina mužov sa dá na takýto spôsob milovania bez problémov nahovoriť a aj pre nich sa stane zdrojom väčšieho uspokojenia. Je viac ako pravdepodobné, že keď začnete praktizovať tento spôsob po čase začnete pri milovaní zažívať aj vaginálny orgazmus. Prekonáte totiž svoj blok a navyše vaše telo bude po vyvrcholení oveľa spôsobilejšie na dosiahnutie maximálneho vzrušenia. Treba len správne viesť a stimulovať.

Diskusia k článku:

Môžem sa milovať aj počas menštruácií?
Neregistrovaný - Mery, 5.8.2008 14:14
Ja by sem sa chtela zeptať když je kluk panic a pak ho odpanim tak mu teče z pohl.udu krv,??dekuju
Neregistrovaný - hruška, 29.12.2009 01:29, monika(`na`)email.cz
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!