lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Za všetko môže kozel

  Spracoval(a) : Janka Blahová
Dátum : 3.11.2008
späť
Späť

Poslať
 

Za chladných nocí vyrástlo na Slovensku 15 úplne nových ohnísk. Ako všetko zahalené rúškom tajomstva, aj ich zrod sprevádzalo viacero špekulácií. Kto stojí za rekonštrukciou starých neupravených ohnísk riešil aj nemenovaný paparazzi. Jediné, čo sa mu však podarilo vypátrať, bola informácia, že sa nachádzajú v siedmich slovenských mestách.

Čo nedokázal odhaliť paparazzi, vypátrali sme my. Dnes je už isté, že za všetko môže kozel. Velkopopovický Kozel obnovil 15 ohnísk v rôznych lokalitách. V Bratislave sú spolu tri, okrem Koliby aj na Železnej studničke a Dlhých dieloch. Obyvatelia Nitry sa môžu tešiť z dvoch ohnísk na Borine pri Klokočine. Ďalšie dve vynovené ohniská pribudli aj v Trenčíne, pri hoteli Brezina. Žilinčanom Velkopopovický Kozel pripravil dve nové ohniská, pri Vodnom diele a v Lesoparku. V Banskej Bystrici, v chatovej oblasti pri Rooseveltovej nemocnici, sa nachádzajú ďalšie dve. Dve vynovené ohniská pribudli aj v Poprade na Kvetnici. Velkopopovický Kozel nezabudol ani na Košičanov, ktorí sa môžu tešiť z pekných ohnísk v rekreačných areáloch Alpinka a Bankov.

Na skrášlenie ohnísk sa spotrebovali tri metre kubické dubovej guľatiny, z ktorej vznikli pníky na sedenie a približne 500 kilogramov lámaného kameňa. Viac ako sto vriec drvenej kôry poslúžilo na dekoráciu vynovených ohnísk.

Vedeli ste, že spolu s výstavbou ohnísk nám kozel priniesol aj celkom novú Kozel Veľkofľašu - 1,5 litrové PET balenie.

Spoločnosť Pivovary Topvar prináša všetkým milovníkom piva Velkopopovický Kozel nové väčšie balenie - Kozel Veľkofľašu. Kozel, charakteristický svojou mierne horkastou chuťou, jemnou vôňou a zlatožltou farbou, je teraz spotrebiteľom dostupný aj v praktickom 1,5 litrovom PET balení. 

 

Velkopopovický Kozel 10%, svetlé výčapné pivo, prichádza na slovenský trh v novom balení. Do jednej 1,5 litrovej Veľkofľaše sa zmestia až tri veľké pivá. „Velkopopovický Kozel je najpredávanejšia česká značka piva na slovenskom trhu. Aj preto sme sa rozhodli rozšíriť portfólio tejto značky o 1,5 litrovú PET fľašu. Kozel Veľkofľaša tak prináša viac piva pre viac jeho milovníkov, ktorí sa teraz môžu o svoje obľúbené pivo s radosťou podeliť,“ uviedla Eva Velclová, manažérka obchodných značiek zo spoločnosti Pivovary Topvar, a.s.

 

K správnej párty patria, samozrejme, správni priatelia a správne vychladený Kozel v novej Veľkofľaši. Praktická Veľkofľaša má viacero výhod - je ľahšia ako sklo, je nerozbitná a dá sa opakovane zavrieť. Špeciálne vyvinutý obalový materiál chráni pivo pred nadmerným žiarením svetla. Uzáver Veľkofľaše pomáha redukovať vystavenie piva negatívnym účinkom kyslíka a tým udržuje jeho čerstvosť a predlžuje jeho trvanlivosť až na štyri mesiace. Nová Kozel Veľkofľaša je preto ideálnym partnerom na stretnutia s priateľmi.

 

Velkopopovický Kozel je pripravovaný podľa tradičných receptúr predávaných z generácie na generáciu velkopopovických sládkov. Pôvodná tradícia sa v ňom snúbi s využitím najmodernejších technológií, čím je zaručené zachovanie tradičných vlastností piva značky Velkopopovický Kozel a jeho stabilných parametrov a kvality.

 

Stretnite sa aj vy s priateľmi a podeľte sa s nimi o harmonickú chuť piva Velkopopovický Kozel - v novej Veľkofľaši je ho dosť pre všetkých.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!