lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Zmyselná v spodnej bielizni Alize-luxus

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 15.8.2008
späť
Späť

Poslať
 

Značka Lamarc, zaoberajúca sa výrobou a predajom spodnej bielizne,  uvádza svoju novú kolekciu Alize – luxus, so známkou kvality a zmyselnej krásy. Zaujímavá je nielen použitým materiálom pri výrobe, ale aj farebnými prevedeniami. Kolekcia v sebe zahŕňa nohavičky, podprsenky, korzety i korzetové tielka. Zákazníčky si ju môžu v plnej kráse pozrieť i vyskúšať v sieti predajní spoločnosti.

Kolekcia Alize-luxus sa vyrába z výlučne kvalitného materiálu, pričom sa používajú jemné, pavučinové a tylové výšivky, kvetinové motívy, matný pruhovaný tyl s výšivkou a lurexovým vláknom. V detailoch je badať ozdobné čipky, stuhy a prúžky.

Jednotlivé kúsky spodnej bielizne sú prispôsobené požiadavkám dám. V prípade podprseniek si dámy môžu vybrať z tvarov push up, balkonetrbra, ale aj novinku – nevystuženú podprsenku v tvare trojuholníka, ktorá splýva s pokožkou. Pri podprsenkách môžu dámy voliť medzi dvoma druhmi ramienok a to klasickými alebo okolo krku. Ponuka nohavičiek je zastúpená bedrovým a tango strihom s využitím francúzskeho, prúžkovaného alebo  klasického motívu. Zaujímavými sú doplnky kolekcie, ako napríklad korzety a korzetové tielka, ľahké košieľky, podväzkové pásy, ale aj župany.

Čo sa farebného prevedenia týka, dostupná je v bielom prevedení s jemným nádychom ružovej, maslová so zlatým vzorom, ružová a čierno-fialová.

„Pri navrhovaní čierno-fialovej kolekcie bol využitý kontrast čierneho tylu s výrazným fialovo-zeleným motívom, ktorý dokonale zdôrazňuje krásu a identitu zrelej ženy. Champagne – maslovú súpravu so zlatým luxerovým vláknom, alebo tiež bielu s jemne ružovým motívom a podprsenku s odopínateľnými ramienkami by som zase odporučila všetkým dámam, ktoré sa v blízkej budúcnosti plánujú prežiť svoj veľký svadobný deň,“ hovorí Silvia Vargová, zástupca spoločnosti Lamarc.    

Nová kolekcia Alize-luxus sa hodí každej žene, bez rozdielu. Stačí si zvoliť vhodný strih jednotlivých kúskov a farebné prevedenie a nakombinovať si tak vlastnú ideálnu súpravu spodnej bielizne.

Novú kolekciu nájdete vo všetkých predajných sieťach spoločnosti Lamarc.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!