lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Chiquita Wellness Marathon „Využi svoj deň“

  Spracoval(a) : Miriam Kruhlová
Dátum : 7.5.2008
späť
Späť

Poslať
 

Máte chuť si zašportovať? Prežite príjemný deň v duchu „Využi svoj deň“  s pestrým programom pozostávajúcim z atraktívnych foriem aerobiku. Príďte si po zime rozhýbať svoje telo i ducha na Chiquita Wellness Marathon a pripraviť sa na aktívne leto! Vybrať si môžete z 18 hodín aerobiku a workshopov pod vedením špičkových českých a slovenských lektorov! Príďte si zacvičiť už teraz v sobotu 10. mája od 9:00 hod do Sibamac Arény v NTC-čku v Bratislave!

S prichádzajúcim letom rastie aj potreba rozhýbať telo a začať viac dbať o svoje zdravie a postavu. Ideálnym spôsobom ako sa pripraviť na aktívne obdobie leta je vyvážená kombinácia zdravej výživy a aktívneho pohybu. Hlavným prvkom zdravej stravy je ovocie a zelenina. A čo naštartuje človeka viac ako chutné tropické ovocie evokujúce príjemné spomienky na nezabudnuteľné chvíle dovolenky!

Pre zástancov a vyznávačov zdravého životného štýlu pripravila spoločnosť Chiquita športový deň organizovaný v Bratislave Wellness Clubom. Súčasťou pestrého programu bude niekoľkohodinový maratón aeróbnych cvičení so známymi a špičkovými cvičiteľmi, ku ktorým patrí David Holzer, David Huf, Lenka Velínská, a iní. Svoju účasť potvrdila aj Olga Šípková, autorka DVD „Aerobik pre všetkých“ , obľúbená prezentérka aerobiku v televíznom programe „Buď fit“.

Súčasťou podujatia budú aj sprievodné akcie – wellness výstava, módna show, a tombola plná zaujímavých cien. Workshopy ponúkajú rôzne témy z oblasti ako sú: Power Yoga, Slow Toning, Pilates, Zdravý chrbát a X-Co & Flexi-Bar. Účastníci podujatia sa dozvedia zaujímavé informácie z oblasti wellness a môžu tak prispieť k skvalitneniu svojho životného štýlu.

„WELLNESS je o pohode a dobrom pocite z aktívne prežitého dňa“, dodáva organizátor akcie - Michael Zima, prezident Wellness Club.
Urobme preto niečo pre svoje zdravie, kondíciu a dobrú postavu a poďme si spoločne zacvičiť na maratón plný pestrého programu, dobrej nálady, zdravého pohybu a nezabudnuteľných zážitkov!

Vstupenky na Chiquita Wellness Marathon si môžete zakúpiť v sieti Ticket portal alebo  www.ticketportal.sk . Cena vstupekny je 390,- Sk.

Viac informácií nájdete na stránkach www.chiquita.sk alebo www.wellnessclub.cz.

 


Diskusia k článku:

teciem ach
Neregistrovaný - alenka, 7.5.2008 12:58
rebelka to, o čom píšeš ma zarazilo. koľko je vo svete špiny! iní sa tvária, akoby sa nič nedialo, na úkor tých chudákov. vytvárajú sa spoločnosti... hm, ja poviem iba jedno: všetci sa tlačíme do tej EU. nakoniec aj mi dopadneme ako plantážnici...
Neregistrovaný - kundrattoff, 9.5.2008 15:24, kundrattoff(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!