lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Nenechajte si pokaziť náladu a zbavte sa raz a navždy vyrážok!

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 29.2.2008
späť
Späť

Poslať
 

Takmer každý z vás sa s týmto problémom už stretol. Z času na čas sa vám na pleti urobí vyrážka. Všetci viete, aká panika sa vás zmocní, keď sa ráno zobudíte natešení na popoludňajšiu schôdzku či večernú party a na nose si objavíte škaredý zväčšujúci sa červený fliačik. Našťastie dnes existuje pohodlná cesta, ako sa vysporiadať s akné a nezáleží na tom, koľko máte rokov, keď sa to stane. Vyskúšajte Bio-Acno od dánskej farmaceutickej spoločnosti Pharma Nord. Vďaka jeho špeciálnemu zloženiu sa budete môcť s vyrážkami rozlúčiť a mať stále dobrú náladu, úsmev na tvári a nestratíte sebavedomie.

Akné a drobné zápaly pleti sú častou kožnou poruchou. Nečistá pleť najviac trápi teenagerov. Mladí ľudia majú v tomto najťažšom období života potrebu byť akceptovaní svojim okolím a problematická pleť v tom môže predstavovať značnú prekážku. Problémy s pleťou sa však môžu vyskytnúť v každom veku. Až u 8 % ľudí, ktorí mali v mladosti hladkú pleť, sa objaví akné neskôr. Existuje však spôsob, ako sa dajú ťažkosti s pleťou vyriešiť, aby ste mali sami zo seba dobrý pocit. Bio-Acno obsahuje kombináciu organicky viazaných antioxidačných látok a vitamínov, ktoré udržujú pleť a psychickú náladu v rovnováhe.

Akné vzniká, keď sa v mazových žliazkach a korienkoch chĺpkov tvorí príliš veľa mazu. Tie sa následne zapália a upchajú. Stagnujúci maz sa tak stáva prostredím pre množenie sa baktérií, ktoré spôsobujú typické zapaľujúce sa zmeny na koži. K zvýšenej tvorbe mazu môže viesť hormonálna nerovnováha - bežný problém dospievania najmä u chlapcov. U žien môže menštruácia alebo tehotenstvo rovnako spôsobiť hormonálne poruchy vyvolávajúce akné.

Nečistú pleť spôsobujú rôzne faktory a väčšinu z nich je možné ovplyvniť. Pre prečistenie pleti je dôležitá predovšetkým vyvážená skladba stravy, dôkladná hygiena, správny pitný režim, pretože voda je pre čistú pleť nevyhnutne potrebná, vyvarovanie sa stresu, ktorý je významným faktorom pri akné, dostatok spánku a čerstvého vzduchu, pretože pobyt na slnku podporuje v tele tvorbu vitamínu D, ktorý zásadne ovplyvňuje čistú pleť. 

Dôležitou súčasťou výživy a čistenia pleti je tiež zvýšený príjem vybraných látok, ktoré majú prospešný vplyv na pokožku. Na vhodnosť užívania tabliet so špecifickými bioaktívnymi látkami pri ťažkostiach s akné poukazuje i MUDr. Eva Škutilová: „Vieme, ze akné je dôsledkom „fyziologickej", to je hormonálnej dysbalancie a genetickej predispozicie. Antioxidanty, resp. niektoré vitaminy a minerálne látky mozu mat podporný efekt na terapiu ochorenia."

Bio–Acno obsahuje selén, zinok, beta-karotén, vitamíny B6, C, E, ktoré udržujú stav pokožky v rovnováhe. S tabletami Bio-Acno posilňujete prirodzenú obranyschopnosť pokožky, čo pomáha tomu, aby sa pleť sama dokázala brániť pred nečistotami a infekciami. Okrem toho je aj hodnotným prípravkom pre doplnenie dôležitých látok v tele.
Bio–Acno (60 tbl., výživový doplnok) je dostupný v lekárni za 360 SKK.

 


Diskusia k článku:

nakolko tomuto clovek moze verit? ze nejde len o dasli business?
Neregistrovaný - emka, 2.3.2008 20:49
mám ich overene a naozaj vidim výsledky môžem len doporučit mala som dlhe problemy s akne a po zacati brania týchto tabletiek som pocitila mensie mastenie pleti, ktore je hlavnou pricinou preco sa akne tvori...
Neregistrovaný - zuzik, 27.4.2008 19:16
no mozem vam povedat ze ked si date zeleninku budete mat to iste ba lepsie ako tuto umelinu!!!!! chceju len zarobit na ludoch!!!! kokoti!!
Neregistrovaný - janka, 13.4.2009 18:19, janka(`na`)pertejo.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!