lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
DIANA - Kráľovná sŕdc

  Spracoval(a) : Silvia Petrasova
Dátum : 12.9.2000
späť
Späť

Poslať
 


V knihe The real Diana od lady Colin Campbellovej sa píše, že lekárske vyšetrenie umierajúcej Diany podozrenie z tehotenstva potvrdilo. Lekári to najskôr potvrdili a potom dementovali. Výsledky vyšetrenia krvi sa neskôr záhadne stratili.
Dôkazom toho, že nebola tehotná, by mohlo byť svedectvo istej jej priateľky. Diana sa kvôli mesiačikom nechodila kúpať. Dokazuje to aj vyjadrenie jej gynekológa, ktorý ju vyšetroval v polovici augusta. Posledným dôkazom je, že jej domáca našla v Dianinej pozostalosti slávny zásnubný prsteň, za 200 000 dolárov, v pôvodnom balení. Čo môže znamenať aj to, že mu ho chcela Dodimu vrátiť. Je to však len hypotéza. Skutočnú pravdu vie len pár ľudí. Najšokujúcejšia je však autorkina odpoveď na otázku či sa Diana chcela vrátiť k Charlesovi a či si myslí, že by podviedol Camillu s Dianou? Jej odpoveď znie: „.. pozrite si ich spoločné snímky. Diana nikdy neprestala milovať Charlesa.“ Podobné tvrdenie prezentuje vo svojej knihe „Diana hľadá samu seba“ americká novinárka Sally Bedell Smithová. V hodnotení Diany však ide ešte ďalej.
Podľa nej bola Diana chorá a potrebovala pomoc. Jej diagnóza bola Hraničný syndróm – Borderline syndrom. Znamená to hranicu medzi neurózou a psychózou. Osoby trpiace touto duševnou chorobou mávajú často stavy depresie, prežívajú stavy úzkosti, známe sú prípady pokusov o samovraždu. Podľa Dianiných blízkych priateľov sa aj ona niekoľko razy pokúsila vziať si život. Najlepším liekom pre ňu by bol láskyplný muž a obyčajný život. Možno by ani to nepomohlo. Ako zistili vedci z Adelaidskej univerzity, bezprostredne po Dianinej smrti navštívilo tisíce „obyčajných žien, s obyčajným životom“ psychiatrické a psychoterapeutické zariadenia. Ich skutočný problém spočíval v tom, že pod vplyvom Dianinho života a smrti, sa v nich oživila ich vlastná osobná bolesť. Často to bola iba bolesť zo straty blízkeho človeka, alebo bolesť zo sklamania, čo jedných privádzalo do stavu depresie, kým iných k poháriku a k tabletkám. Tak ako oni, ani Diana nedokázala pochopiť, že život, to nie je nepretržitá šnúra šťastných okamihov. Ona to cítila, no nevedela si pomôcť, tak veľmi túžila po šťastí. Charles ju sklamal, lebo sa stretával tajne s Camillou, J. Hewitt sa prejavil ako skutočná krysa, Hasnat Khan jej citom nerozumel, s Dodim sa poznala len pár mesiacov a v skutočnosti s ním prežila len 25 dní, dobre jej však padlo, že po mesiacoch schovávania sa s Khánom, ktorý sa pred médiami ostýchal, mohla opäť zažiariť na verejnosti. Jediný vydarený muž jej života, s ktorým mohla hovoriť o všetkom a ktorý ju nikdy nesklamal, bol jej syn William. Ten sa nedávno priznal, že s mamou je v akomsi duchovnom styku takmer denne, ona mu radí čo má ako urobiť a kedy sa nemá prenáhliť. A vďaka nej sa chce , dnes už dospelý, princ riadiť viac srdcom ako kráľovským protokolom. Určite by mala a možno aj má z neho radosť.
V deň jej smrti sa žiadna oficiálna ceremónia neuskutočňuje, pomaly sa zabudlo aj na aktivity okolo postavenia jej pomníka. Dnes žije už iba v srdciach tých, ktorí ju mali naozaj radi. A hoci sa nikdy nemala stať kráľovnou, titul kráľovná sŕdc jej patrí a vybojovala si ho sama.
Smrť Diany predpovedal známy tuniský astrológ Hassen Charni, ktorého prirovnávajú k slávnemu Nostradamovi. Predpovedal smrť Jicchaka Rabína, Francoisa Mitterranda.
V polovici roku 1996 uverejnil v tuniských novinách Essarih, že na budúci rok v lete pri autonehode zahynie princezná Diana. Ten istý astrológ predpovedá, že William sa stane posledným britským kráľom.
Na trón nastúpi v roku 2019. V tomto roku údajne zomrie kráľ Charles, ktorý sa napokon predsa len ožení s Camillou a tá sa stane kráľovnou.
Počas jeho vlády sa budú poddaní búriť, po jeho smrti monarchia zanikne.


Diskusia k článku:

každý má právo na lásku a šťastie - aj králi
Neregistrovaný - anonym, 6.4.2001 16:57
každý má právo na lásku a šťastie - aj králi
Neregistrovaný - anonym, 6.4.2001 16:57
Krali, politici a slavne osobnosti to v tomto maju tazke, ale aspon nejaka dan za slavu. Inak by to bolo fuckt nespravodlive......
Neregistrovaný - SCooBy, 12.4.2001 00:46, scooby(`na`)scooby.sk
Krali, politici a slavne osobnosti to v tomto maju tazke, ale aspon nejaka dan za slavu. Inak by to bolo fuckt nespravodlive......
Neregistrovaný - SCooBy, 12.4.2001 00:46, scooby(`na`)scooby.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!