lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Aktívny životný štýl v znamení ženskosti

  Spracoval(a) : Želmíra Koncošová
Dátum : 21.3.2007
späť
Späť

Poslať
 

GANT predstavuje nové dámske kolekcie na jar - leto 2007

Prémiová lifestylová značka GANT víta jar novými kolekciami. Tradične ich charakterizuje spojenie ležérneho amerického športového štýlu s rafinovanou európskou eleganciou. Spoločnými znakmi troch rôznych línií dámskeho oblečenia sú prepracovanosť, kvalitné prírodné materiály, individualita a ležérna kultivovanosť.

G.N.H.
Inšpirácia dedičstvom amerického východného pobrežia je najtypickejšia pre kolekciu G.N.H. Polokošele z bavlneného piké majú aktuálne užší strih, nadýchané rukávy, kvetinové motívy a žiarivé farby. Teplé letné dni si žiadajú ľahké prúžkované alebo kárované oxfordské košele, trojštvrťové nohavice z bieleho denimu, či oblečenie z ľanu. Základom vzhľadu počas tejto sezóny je ženskosť. Dôkazom sú košeľové šaty s krátkymi rukávmi - model inšpirovaný Jackie Kennedyovou - či pohodlné džerzejové šaty.
Prúžkovaný krepový kostým s bermudami sa hodí na obed i večierok pod holým nebom. Závan oceánu prináša odevy v námorníckom štýle – široké nohavice, prúžkované blejzre, či popelínový kabát s dvojradovým zapínaním so zlatými gombíkmi. G.N.H. look dopĺňajú pruhované tašky a šatky, pestré kožené a pletené opasky.

Ruger

Kolekcia odráža postoj “ži a nechaj žiť”. Typické pre túto kombináciu retro štýlu a prvkov západného pobrežia sú grafické vzory, nášivky a vrstvenie. Šaty  inšpirované hippies a kvetinové tuniky sú správnou voľbou na voľné dni.
Favoritom sezóny sú vyprané džínsy v pastelových farbách. Romantický retro vzhľad podčiarkne vyšívaná blúzka či top s potlačou. Cargo nohavice a šortky s vreckami inšpirované safari kombinované s predĺženými tunikami a šiltovkou predstavujú mestský štýl. Súčasťou kolekcie sú odevy v námorníckom štýle, ako bundy, bermudy, či polokošele s kapucňou a šnurovaním.


Elliot Gant
Nadčasovosť a luxusné materiály charakterizujú uvoľnenú eleganciu kolekcie Elliot Gant. Odevy využívajú kontrast farieb ako sú biela, červená, sivá a čierna. Kombinácia so zlatými detailmi podčiarkuje ich exkluzívny vzhľad.
Elegantné oblečenie na letné dni reprezentujú krepové a svetlé ľanové kostýmy, či jednofarebné šaty. Letný obed si možno vychutnať v sukni alebo blúzke s motívom ruží, ako aj vo vyšívanej tunike oblečenej na trojštvrťové nohavice. Príjemným riešením na víkend sú bermudy a svetrík s hlbokým V-výstrihom a kosoštvorcovým vzorom. Prímorský štýl reprezentujú pruhované blejzre, biele džínsy či skrátená košeľa doplnená bielymi nohavicami so zvýšeným pásom.


Diskusia k článku:

a kde značku dostanem? páči sa mi ten overal, chcela by som ho ;-))
Neregistrovaný - bibi, 21.3.2007 08:41
pozri si hlavnú stránku portálu Lady.sk a nájdeš tam článok s informáciou kde sú predajne tejto značky :-)
Neregistrovaný - Lea, 21.3.2007 09:40, lea52(`na`)azet.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!