lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
SÚŤAŽ SUNAR COMPLEX PREMIUM KAKAO

  Spracoval(a) : Eva Šoucová
Dátum : 26.10.2006
späť
Späť

Poslať
 

Sunar Complex Premium je pokračovacia sušená mliečna dojčenská výživa, ktorá je určená deťom od jedného do troch rokov. Obsahuje prebiotickú vlákninu (oligofruktózu), ktorá pozitívne ovplyvňuje zloženie črevnej mikroflóry a napomáha optimalizácii metabolických procesov. Sunar Complex Premium ďalej obsahuje vyvážené zloženie živín, vitamínov, minerálnych látok a stopových prvkov. Má zvýšenú sýtiacu schopnosť a preto je tiež vhodný pre aktívne deti, ktoré vydajú počas dňa veľa energie. Keďže obsahuje aj fluór, prispieva k prevencii zubného kazu.

Sunar Complex Premium nadväzuje na mliečnu chuť Sunaru Premium, ktorý je určený deťom od ukončeného 6. mesiaca veku a veľmi im chutí. Z tohto dôvodu prináša spoločnosť HERO Sunar Complex Premium s novou kakaovou príchuťou, vďaka ktorej si ho bábätká určite obľúbia ešte viac. Sunar Complex Premium je súčasťou prémiového radu mliečnej výživy Sunar. Jednotlivé produkty prémiového radu obsahujú okrem základného zloženia aj ďalšie významné nutrienty, napr. LCP tuky. LCP tuky sú prirodzenou zložkou materského mlieka. Podieľajú sa na vývoji nervového systému a mozgu a majú významný vplyv na zdravý vývoj jedinca. Bol preukázaný ich vplyv na znižovanie hladiny krvného cholesterolu, pôsobia tiež preventívne na vznik kardiovaskulárnych ochorení. Sunar Complex Premium Kakao obsahuje prebiotikum (oligofruktózu), ktoré je dôležitou súčasťou materského mlieka. Podporuje črevnú peristaltiku, rast a obnovu zdravej črevnej sliznice, vstrebávanie vápnika a ďalších živín a posilňuje obranyschopnosť organizmu.

Významnou súčasťou je aj betakarotén, ktorý sa podieľa, spolu s vitamínom A, na rozvoji zrakovej funkcie dieťaťa a má významné antioxidačné účinky. Sunar Complex Premium Kakao má zvýšenú hladinu vápnika, ktorý je veľmi dôležitý pre tvorbu, dozrievanie a metabolizmus kostnej tkaniny. Pôsobí tiež preventívne na vznik osteoporózy v staršom veku. Prítomnosť maltodextrínu zvyšuje sýtiacu schopnosť a priaznivo ovplyvňuje senzorické vlastnosti (chuť a vôňu) obnoveného mlieka.

Základné zloženie všetkých mliek Sunar sa vyznačuje obsahom mliečneho tuku, vyváženým obsahom vitamínov a minerálov, optimálnou hladinou jódu a ucelenou skupinou antioxidantov.

Mliečny tuk
dodáva Sunaru charakteristickú lahodnú chuť a napomáha správnej tvorbe buniek a tkanív. Je nositeľom typických senzorických vlastností – plnej mliečnej chuti a vône. Obsahuje nevyhnutné fosfolipidy a karoténoidy a je dôležitým zdrojom energie najmä v detskom veku.

Jód
Optimálna hladina jódu spĺňa dennú doporučenú dávku (DDD). Podporuje správny vývoj centrálnej nervovej sústavy. Vyvážený obsah minerálov a vitamínov výrazne prispieva k zdravému vývoju dieťatka. Samozrejmosťou je optimálna hladina vápnika pre silné kosti a zdravé zúbky.

Ucelená skupina antioxidantov
sa podieľa na správnom vývoji imunitného systému. Prítomný selén stimuluje účinky antioxidačných vitamínov (betakaroténu, C, E).

Súťaž o výrobky Sunar (6 balíčkov - Sunar Premium + Sunar Complex Premium Kakao)

Kto je výrobca produktov Sunar?
1. NERO
2. HERO
3. BERO


Výhercovia súťaže sú:
Patrik Čeč - Krompachy
Milan Tesarik - Jablonové
Pavol Osuský - Stupava
Kvetoslava Berkiová - Bratislava
Daniela Kováčová - Bratislava
Petra Baculáková - Bratislava

Výhercov budeme kontaktovať e-mailom.


Diskusia k článku:

kedy bude vyžrebovanie?
Neregistrovaný - míročka, 5.11.2006 08:46
Vyžrebovnie bude v piatok 10.11.2006
Neregistrovaný - , 6.11.2006 14:21
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!