lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Intímne s Dove

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 22.9.2005
späť
Späť

Poslať
 

Skúsenosťami z lekárskej praxe je overené, že niektoré mydlá, gély a ďalšie kozmetické prípravky nevyhovujú všetkým ženám. Značka Dove sa rozhodla doplniť portfólio výrobkov osobnej hygieny o nový prípravok na denné používanie - Dove intímny sprchovací gél, ktorý je svojím zložením prispôsobený potrebám žien všetkých vekových kategórií.

S výnimkou antiky nebola intímna hygiena až do 19. storočia známym pojmom. Aristokracia aj mešťania tento nedostatok nahradzovali používaním najrôznejších vonných olejov, balzamov a parfumov, ktoré mali maskovať nepríjemný telesný zápach ako dôsledok nepravidelnej hygieny. Umývanie prebiehalo pri toaletných stolíkoch v spálni, kúpanie v prenosných vaniach v obliekárňach. Zvrat nastal až v  19. storočí, kedy začali vznikať kúpeľne  a začínala sa nosiť  spodná bielizeň.

V dnešnej dobe, kedy je každodenná hygiena samozrejmosťou, sa stále viac hovorí o potrebe špecifickej starostlivosti o intímne miesta. Veľa žien má skúsenosť, že časté umývanie mydlom viac škodí ako prospieva. Dôvod je jednoduchý. Všetky bežné mydlá sú zásadité (alkalické), a preto ženám nie sú odporúčané. Pre udržanie zdravia pri intímnej hygiene je dôležité používať kozmetické prípravky s obsahom kyseliny mliečnej, ktorá udržiava kyslé prostredie v rozmedzí pH 3,3 - 4,5. Zápaly a gynekologické problémy môžu vznikať v dôsledku nesprávnej hygieny, používania nevhodného mydla alebo prípravkov do kúpeľa, ako aj od nosenia tesného a nepriedušného oblečenia.

Gynekológovia odporúčajú umývať sa 2 x denne, najlepšie prostriedkom, ktorý obsahuje kyselinu mliečnu. Každodenná výmena bielizne je samozrejmou súčasťou starostlivosti o seba.

Nový Dove intímny sprchovací gél obsahuje okrem kyseliny mliečnej aj prírodné extrakty z kvetu pomarančovníka a z hamamelu japonského. Hamamel japonský sa často používa v kozmetických výrobkoch, ako sú krémy či mydlá. Má upokojujúce účinky a súčasne pôsobí ako „zvieravá“ látka. To znamená, že na mieste účinku zahustí až zrazí povrchovú vrstvu bielkovín a zníži prekrvenie. Kvet pomarančovníka obnovuje ochrannú kyslú vrstvu pokožky a stimuluje regeneráciu buniek. Kombinácia týchto dvoch látok zaručuje ženám jemnú a upokojujúcu starostlivosť.

„Dove rešpektuje potreby svojich spotrebiteliek, a preto vyvinul intímny sprchovací gél, ktorý chráni prirodzené pH týchto partií,“ hovorí Eva Pilátová, brand manažérka značky Dove.

Od septembra si môžete kúpiť Dove intímny sprchovací gél v 250 ml balení za odporúčanú maloobchodnú cenu 119,90 Sk vo všetkých dobrých drogériách, hypermarketoch aj lekárňach. Výrobok je klinicky a dermatologicky testovaný.


Diskusia k článku:

DNAtest.CZ - anonymní řešení vašich intimních problémů. Pořádek musí být nejen v hygieně, ale i ve vztazích.
Neregistrovaný - fakan, 23.9.2005 12:20
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!