lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V znamení hviezd 3.

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 23.5.2000
späť
Späť

Poslať
 

Minerálka na hlavu a lietajúce cappucino
Luxus mnohokrát naberá aj smiešnu podobu – celkom iste vtedy, ak presiahne istú mieru a nemá cieľ. Napríklad vtedy, ak Demi Moorová dostane hysterický záchvat len preto, lebo na filmovom pľaci nie je dostatok minerálky značky Evian na umytie jej vlasov. Alebo ak Julia Robertsová ženie troch produkčných asistentov štyridsať kilometrov po nevadskej púšti len preto, lebo dostala chuť na svoje obľúbené cappucino značky Starbucks. To už nie je luxus, ale hviezdne rozmary. Toho sa radšej vystríhajte, neprináša to vraj šťastie. Na rozdiel od nich je pochopiteľné, ak si Michael Jackson dal postaviť nielen vlastnú zoologickú záhradu s exotickými zvieratami, ale aj vlastný zábavný park. Napokon, kto by mal chuť sa naň ho pozerať...Isto len preto, dá vždy uzatvoriť celý Disneyland keď sa ho chystá navštíviť. Je načase, aby si postavil svoj vlastný, lebo aj toto sú už rozmary a on je dôkazom toho, že nerobia človeka šťastným. Akosi sa už desaťročia nevie nájsť. A najväčším nešťastím je, keď sa človek sám sebe stratí.
Sylvester Stallone ako vášnivý lyžiar zase nebol ochotný zmieriť sa s nekonečným čakaním pred lyžiarskym vlekom v švajčiarskom Aspene a preto investoval 15-miliónovú gážu za film Špecialista do vybudovania vlastného zjazdárskeho svahu, aj s vlekom, v lyžiarskom centre Telluride (štát Colorado). Aby to mal čo najpohodlnejšie, kúpil lyžiarsky svah rovno za svojím domom. To ešte nie je všetko, ďalšiu hŕbu peňazí vrazil Sylvester do stavby cesty, ktorá vedie k ,,jeho“ svahu a ktorú skromne pomenoval Rocky Road. Na nezamestnaného si žije celkom slušne...
Nie každý sused sa vydarí...
Za Sylvestrom nechcel zaostať ani jeho herecký kolega Kurt Russell, ktorému sa do hangáru na letisku v Santa Monike nezmestilo druhé športové lietadlo a preto zaplatil mestu za výstavbu druhého hangáru. Čosi podobné urobil aj moderátor najsledovanejšej televíznej show – Late Night – Jay Leno, vášnivý zberateľ starých automobilov. Keď sa jeho zbierka príliš rozrástla, ponúkol susedovi za jeho dom horibilnú sumu a potom celý pozemok premenil na garáž.
Arnold Schwarzenegger mal pre kúpu susedného pozemku v Pacific Palisades trocha odlišné dôvody: Chcel pre svoju vtedy ešte žijúcu matku Aureliu vytvoriť jej vlastný luxusný domov . Jej vraj celkom stačilo, že je v jeho blízkosti. Dnes, po jej smrti, je Forsythe House (pomenovaný podľa svojho predchádzajúceho majiteľa Johna Forsytha z Dynastie) – jeho útočiskom pred rodinou. Keď sa mu zažiada v pokoji si zatrénovať, má kam ísť. Ani Bruce Willis sa neuspokojil s jediným domom – preto kúpil celé mestečko v štáte Idaho. Hailey je výlučne willisovské mesto – Bruce je majiteľom čerpacej stanice, školy, materskej škôlky, radnice, krčmy aj baru. Miestni obyvatelia s napätím čakajú, ako si manželia rozdelia ich roztomilé mestečko po rozvode.
.Niektorí sú takmer normálni
Ale nie každá hollywoodska veličina rozmýšľa natoľko megalomansky. Pre popovú speváčku a filmovú hviezdičku Jennifer Lopezovú luxus znamená prevážať sa vo vlastnej limuzíne s dvadsaťštyrihodinovým servisom: Lopezová má totiž strach šoférovať po svojich obľúbených baroch sama.
Soulová speváčka Whitney Houstonová a Mariah Careyová majú o ,,nevyhnutnom luxuse“ takisto vlastné predstavy. Houstonová si dáva všetky róby na koncertné vystúpenia ušiť trojmo, aby sa počas jednotlivých skladieb mohla preobliecť zo spotených šiat do presne rovnakých, ale sviežich. A Mariah sa zase vyžíva v nekonečných manikúrach a pedikúrach, pretože neznesie, ak farba laku na rukách aj na nohách dokonale neladí s jej oblečením. ,,Niekedy jej mením lak dokonca aj počas koncertu“, hovorí manikúrka, ktorá sa vďaka svojej posadnutej zamestnávateľke stala bohatou ženou.
Ak ste sa teraz pousmiali a máte dobrý pocit, že vám ešte nešibe, vyhrali ste. Ste naozaj šťastný človek zrodený pod hviezdou, ktorá vám praje.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!