lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dove- Prehľad výrobkov a noviniek Starostlivosť o telo 2005

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 22.8.2005
späť
Späť

Poslať
 

Novinky

Dove výživný krém s intenzívnymi hydratačnými zložkami

Nový výživný viacúčelový krém Dove je určený pre  každodenné použitie pre  všetky typy pleti. Vyznačuje se príjemnou a nevtieravou vôňou a jednoduchýn otváraním. Rýchle vstrebávanie a výborná hydratácia sú zárukou lepšej starostlivosti o pokožku. Dove výživný krém je určený pre  použitie na ruky, telo aj tvár.

Dove výživný krém je výborný hydratačný krém pre  všestranné použitie, ktorý je určený pre starostlivosť o celé telo. Zložky obsiahnuté v kréme sa vstrebávajú hlboko do kože a posilňujú ju zvnútra, takže je odolnejšia a lepšie chránená. Je to skutočná hydratačná lahôdka, ktorá sa určite stane nevyhnutnou každodennou maličkosťou vo vašich kabelkách! Dove výživný krém obsahuje aj vazelínu a minerálny olej. To sú len niektoré z osvedčených zvlhčovačov, ktoré napomáhajú tomu, aby pokožka nestrácala svoju cennú vlhkosť.

Dove telové mlieka

Dove spevňujúce telové mlieko
Telové mlieko obsahuje kombináciu drahocenných výťažkov z morských rias
s ceramidmi a aktívnymi zvlhčovačmi Dove. Pri dennom nanášaní na celé telo neuveriteľným spôsobom spevňuje štruktúru pokožky. Testy ukázali, že pleť je viditeľne pevnejšia a citeľne hebkejšia už počas dvoch týždňov.
A navyše: produkt Dove Firming Lotion (Spevňujúce telové mlieko) vám dopraje relaxáciu a regeneráciu vďaka súkromnej thalassoterapii – u vás doma a kedykoľvek budete chcieť. Spláchnite zo seba stres všedného dňa a dobite si batérie novým produktom Dove Firming Lotion. Vaša pokožka bude pevná, pružná a napriek tomu hebká. S novou sebadôverou budete ukazovať svoje dokonale ladné ženské krivky. Vo svojej koži sa budete cítiť výborne – a  budete tak aj vyzerať.
Nezáleží na tom, či máte rubensovskú postavu alebo máte miery 90-60-90. Pre  optimálne výsledky používajte spolu s Dove Firming Shower (Spevňujúci sprchovací gél), ktorý je prvým krokom k spevneniu vašej pleti. Pri starotlivosti o problematické partie svojho tela, ako sú stehná, brucho a zadok,  používajte Dove Intense Firming Gel-Cream (Intenzívny spevňujúci krémový gél).

Dove intenzívny spevňujúci krémový gél
Výťažky z morských rias, ktorý tento produkt obsahuje, majú pozitívne účinky na bunkový metabolizmus; napomáhajú  prirodzenému odbúravaniu tuku. Testy preukázali, že produkt Dove Intensive Firming Gel-Cream viditeľne znižuje výskyt celulitídy už počas 2 týždňov.
Jemná štruktúra produktu je presvedčivou kombináciou najlepších vlastností gélu a krému. Pokožka ho ľahko vstrebáva; nezanecháva mastné ani lepkavé stopy a súčasne jemne hydratuje pokožku. Elastínové peptidy, ktoré produkt tiež obsahuje, posilňujú vitalitu pokožky.

Dove telové mlieko pre  suchú pokožku
Telové mlieko pre  suchú pokožku okrem tradičnej hydratácie ponúka svojím zložením aj ďalšie výhody. Obsahuje vitamín E a olej z marhuľových jadierok. Pokožku bohato vyživuje a tá je potom hebká a jemná.
Vitamín E (tokoferol) často nazývajú aj vitamínom mladosti, pretože potláča procesy starnutia pokožky. Má dobré hydratačné schopnosti, posilňuje lipidové membrány, vyživuje pokožku a vyhladzuje jazvy. Slúží ako antioxidant, podporuje prirodzenú obnovu pokožky, tlmí podráždenie a zmierňuje alergické prejavy na slnko.
Olej z marhuľových jadierok -  je známy hlavne pre  svoju schopnosť pre niknúť do pokožky bez zanechania pocitu mastnoty na jej povrchu. Je skutočne jemný a bohatý na vitamín A i minerály. Hydratuje, vyživuje kožu a má v kozmetike všestranné využitie. Je populárny aj ako masážny alebo aromaterapeutický olej.

Dove telové mlieko pre  normálnu pokožku
Dove telové mlieko pre normálnu pokožku obsahuje ľahké a účinné hydratačné látky, ktoré spoločne s lipidmi zvyšujú hydratáciu pokožky. Koža je po aplikácii telového mlieka hebkejšia a príjemnejšia na dotyk a po celý deň zostáva zamatovo hladká. Telové mlieko Dove obsahuje vitamín F, ktorý pomáha pri ochrane pokožky pred negatívnymi vplyvmi prostredia. Telové mlieko tak prispieva k obnove prirodzenej vyváženosti pokožky

Dove krém na celé telo
Jeden z nejobľúbenejších výrobkov značky Dove
u spotrebiteliek, je obohatený o čistý hodváb, ktorý sa vďaka zvláštnej štruktúre lepšie viaže na pokožku. Body Silk, čo by bolo možné preložiť ako „hodvábne telo“, jasne formuluje základný benefit, ktorý tento krém ponúka. Tento krém je určený pre  šetrnú starostlivosť pre  celé telo a na dotyk zanecháva kožu príjemnú ako hodváb. Obsahuje unikátne aktívne hydratačné látky a zanecháva pokožku hodvábne jemnú a hebkú po celý deň. Jednotlivé zložky krému Dove pre  celé telo sú veľmi účinné, okamžite po aplikácii sa začnú rýchlo vstrebávať hlboko do kože a nezanechávajú na nej nepríjemný pocit mastnoty. Hoci Dove Body Silk je hustý a bohatý krém, na pokožku pôsobí veľmi ľahko.

Dove hodvábne telové mlieko
Hodvábne telové mlieko obsahuje unikátne silné zvlhčovače pre  zvlášť jemnú a hebkú pleť, ktoré majú schopnosť priľnúť k povrchu pleti. Na viac ako 24 hodín sa tak zvýši hladina vlhkosti pleti.
Ďalej toto hodvábne telové mlieko obsahuje zmäkčovače a proteíny z čistého hodvábu, ktoré sa viažu na pleť. Pleť sa tak stáva jemnou a hebkou. Nesmieme zabúdať na trblietavý efekt, ktorý toto hodvábne telové mlieko vytvára.

Dove krémy na ruky

Dove regeneračný  krém na ruky
Nočný variant - Dove regeneračný krém na ruky obsahuje malé modré perličky, ktoré v sebe ukrývajú vitamín F. Tieto perličky sú veľmi jemné a pri nanášaní krému na ruky sa do pokožky ľahko vtierajú. Svojím pôsobením vitamín F aktívne stimuluje tvorbu ochrannej vrstvy pokožky a prispieva k udržaniu prirodzene krásnej pokožky rúk. Hydratačné zložky krému zabezpečujú intenzívnu regeneráciu rúk a nechtov. Po použití Dove regeneračného krému sa ráno prebudíte s mäkšími a jemnejšími rukami už po prvom použití.

Dove ochranný balzam na ruky
Dove ochranný balzam na ruky kožu dostatočne hydratuje a pôsobí proti jej vysušovaniu. Navyše v koži zostane vždy určité množstvo krému Dove aj po umytí, takže koža je súčasne chránená pred prípadným nežiadúcim vplyvom. Dove ochranný balzam na ruky obsahuje prírodný mandľový olej, vitamín E a intenzívne hydratačné zložky, ktoré poskytujú vysoko aktívnu celodennú ochranu rúk aj nechtov. Dove ochranný krém na ruky udržuje a zvyšuje prirodzenú vlhkosť pokožky. Vzhľadom na to, že ruky sú vystavené ničivým účinkom slnečného žiarenia, obsahuje aj UV fiter. Mandľový olej je bohatý na esenciálne mastné kyseliny, ktoré sa významne podieľajú na zachovaní celistvosti bunkových membrán v pokožke. Dove ochranný balzam na ruky sa rýchlo vstrebáva a zlepšuje pružnosť a pevnosť pokožky.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!