lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Viacero pacientov muselo uvoľniť miesto Kylie Minogueovej

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.6.2005
späť
Späť

Poslať
 

Pred operáciou speváčky Kylie Minogueovej premiestnili v austrálskej nemocnici viacero starších pacientov so srdcovými problémami, aby tak pre ňu uvoľnili miesto. Uviedli to dnes miestne médiá.

Minogueovej pridelili osem z 18 izieb na oddelení pre srdcové choroby - zrejme preto, že ide o najodľahlejšiu časť budovy, uviedli noviny Herald Sun. Dcéra jedného z presunutých pacientov uviedla, že strážcovia sa k nej správali "ako ku kriminálničke" a vyviedli ju von.

Hoci bolo osobitné zaobchádzanie pochopiteľné, vážne chorí pacienti čakajúci na operáciu nemali byť preložení, pokiaľ si to nevyžadoval ich zdravotný stav, zdôraznil zástupca zdravotníckych odborov Jeff Jackson pre tlačovú agentúru AAP.

Minogueovej odstránili 20. mája v súkromnej klinike Cabrini v jej rodnom Melbourne nádor z prsníka. Nemocnica uviedla, že kvôli prominentnému prípadu nebol žiaden z ďalších pacientov vystavený zníženej starostlivosti, nikoho neodmietli a všetkým pridelili primerané lôžka.

Copyright©2004 TASR


Diskusia k článku:

"Hoci bolo osobitné zaobchádzanie pochopiteľné" hej v com, ze peniaze nesmrdia? "a všetkým pridelili primerané lôžka" to znamena, co kde ostalo..
Neregistrovaný - fujka, 6.6.2005 07:31
Neskutocne!!! A ja som ju tak lutovala....no teraz mam skor pocit, ze polutovat potrebuju vsetci, co mali tu smolu a ocitli sa spolu s nou v rovnakej nemocnici....prachy vladnu svetom..su najsilnejsie! dnes a denne sa to poptvrdzuje...je to smutne... Kylie predsa nie je jedina zena s takouto diagnozou...osem izieb! NoFUJ!!! Aby sa zo seba nepo... :-(((
Neregistrovaný - bibiana, 6.6.2005 11:07
Zavidite Kylie? Bože, aki ste závistliví. Ved ona je najuspesnejsia zena na svete ! Zaslúži si takúto úctu a NIE VSETKO je pravda čo sa dočítate!!!! Netreba všetkému uverit. Ked ovládate angličtinu tak si precitajte pravdu na www.kylie.com a potom sa vyjadrite !!!!
Neregistrovaný - Hedvig, 16.6.2005 10:06, sunflower_223(`na`)yahoo.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!