lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Gwen Stefaniová zvíťazila v rebríčku o najlepšie oblečenú ženu roka

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 6.4.2005
späť
Späť

Poslať
 

Americká speváčka skupiny No Doubt -  Gwen Stefaniová nielenže nedávno zvíťazila v ankete o najkrajšie nohy sveta, najnovšie sa teší z prvenstva v rebríčku o najlepšie oblečenú ženu minulého roka.
    
Zoznam zostavil časopis Harpers & Queen magazine, informuje internetová stránka IOL.com. Druhou najlepšie oblečenou ženou sa stala striptérka Dita Von Teeseová, ktorá je už vyše roka zasnúbená s extravagantným spevákom Marilynom Mansonom a už majú aj stanovený dátum ich svadby. Tá by sa mala údajne konať práve v apríli.
    
"Jednou z tém, ktoré dominovali na tohtoročnej listine bola spomienka na časy, kedy si ženy skutočne vychutnávali umenie obliekať sa a zabávať sa," povedal hovorca časopisu. "A práve Gwen Stefaniová dokonale stelesňuje tú náladu pretože ona ovláda, ako vyzerať elegantne a atraktívne bez toho, aby jej to uškodilo na jej profesionalite a zároveň voľnoduchosti," dodal.
    
Minuloročná víťazka ankety Kate Mossová klesla na tretie miesto a na štvrtom sa umiestnila Sienna Millerová. Čarokrásna modelka ruského pôvodu Natalia Vodianová, ktorá predvádza na mólach modely renomovaných módnych značiek ako je Marc Jacobs, Louis Vuitton a Gucci sa umiestnila na piatom mieste a predbehla tak aj hviezdu strieborného plátna Cate Blanchettovú. Kompletný zoznam s menami 100 najlepšie odetých dám sveta bude zverejnený v májovom čísle časopisu Harpers & Queen magazine, ktorý bude v predaji od 11. apríla.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!