lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Manžel neznáša moju priateľku

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 18.9.2001
späť
Späť

Poslať
 

Desatoro na ochranu priateľstva

1 Skúste sa s partnerom na túto tému porozprávať. Vysvetlite mu, že priateľka je pre vás veľmi dôležitá. Dôležitá je aj pre neho, lebo ho nemusíte zaťažovať ženskými témamí o tom, kto, čo, kedy povedal. Povedzte mu, že má vaše sympatie a najmä dôveru. Vysvetlite mu, že nechcete, aby to toleroval, ale že vám záleží na tom, aby ju mal rád aj on. Opýtajte sa ho, čo mu na nej prekáža. Nech vás neuspokojí odpoveď, že je sliepka. Nepohádajte sa však kvôli nej.

2 Ak sa partner aj napriek tomu nedá presvedčiť, musíte sa s tým zmieriť. Každý má právo na svoj názor, ale manžela každopádne požiadajte, aby svoju averziu pred vašou priateľkou neprejavoval . Nie je to jednoduché – budete potrebovať aj trocha diplomacie. Na plátku, ani vy neprejavujte navonok svoju averziu k jeho priateľom.

3 Ak ste si veci vysvetlili, nesnažte sa organizovať spoločné stretnutia. Nikomu tým nepomôžete. S kamarátkou sa „na klebety“ stretnite vtedy, keď nie je manžel doma, alebo choďte do cukrárne. Rozhodne nenúťte manžela stráviť čas niekde vo „vyhnanstve“, kým si vy pokecáte.

4 Neuprednostňujte stretnutia s priateľkou pred časom stráveným s partnerom. Môže sa stať, že začne považovať vašu priateľku za súperku.

5 Nenuďte ho rozprávaním o jej problémoch. Dokonca aj keď vás veľmi trápia problémy jej dieťaťa, priateľa i kolegýň. Ak viete, že manžel pre túto tému nemá pochopenie, nech je pre vás tabu. Pravdepodobne sa vám aj tak nepodarí prebudiť v ňom súcit, takto máte o problém menej.

6 Nechváľte sa, koľko ste minuli na jej narodeninový darček. A je celkom jedno, o akú sumu pôjde. Ak manžel vašu priateľku neznáša, určite povie, že aj päť korún bolo veľa. Nenahovárajte si, že zmení názor ak poviete, že ste priateľke splnili najtajnejší sen a ste preto šťastná.

7 Z času na čas spomeňte, že priateľka vám v niečom pomohla.

8 Neodvolávajte sa v každej situácii na jej názor. Manžel si pomyslí, že naňho vôbec nedáte a ako každý muž, len ťažko unesie, že by pre vás mohol byť ešte niekto iný ako on, autoritou.

9 V prítomnosti manžela sa snažte, čo najmenej času tráviť telefonovaním s priateľkou. Inak pripíše krach rodinného rozpočtu na účet týchto hovorov.

10 Nikdy nepriznajte, že sa priateľke zdôverujete s vašimi tajomstvami a rozprávate sa s ňou aj o problémoch manželstva a o vašom intímnom živote. Môže to byť preňho vrcholne trápne a určite bude vašu priateľku nenávidieť ešte viac.


Jedenásta rada je síce celkom zbytočná, ale nádej umiera posledná. Zdôrazňujte, že priateľka má o ňom vždy dobrú mienku a často sa na neho pýta. Možno nakoniec pochopí, že jeho nechuť voči vašej priateľke je nepodložená, stane sa zázrak a váš partner zmení názor.

Diskusia k článku:

prečo by mal VÁŠ manžel obdivovať VAŠU priateľku. Kľudne môžu byť ako mačka a pes. Ste predsa osobnosť, ktorá si nedá do všetkého pchať nos - ani od manžela...<BR>:-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 20.9.2001 15:15, pelech(`na`)dmd.sk
prečo by mal VÁŠ manžel obdivovať VAŠU priateľku. Kľudne môžu byť ako mačka a pes. Ste predsa osobnosť, ktorá si nedá do všetkého pchať nos - ani od manžela...<BR>:-)<BR>Jan
Neregistrovaný - jan, 20.9.2001 15:15, pelech(`na`)dmd.sk
Keby moj manzel mal velmi rad moju priatelku, asi by som si kladla otazku, ci nieco medzi nimi nie je. Radsej nech su na seba ako pes a macka :o)
Neregistrovaný - Lila, 20.9.2001 16:07, anonimka(`na`)pobox.sk
Keby moj manzel mal velmi rad moju priatelku, asi by som si kladla otazku, ci nieco medzi nimi nie je. Radsej nech su na seba ako pes a macka :o)
Neregistrovaný - Lila, 20.9.2001 16:07, anonimka(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!