lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Regina Ovesny-Straka považuje rakúsku spoločnosť za snobskú

  Spracoval(a) : Miriam Kuhlová
Dátum : 8.2.2005
späť
Späť

Poslať
 

Polnočná mazúrka, ktorá kedysi nesmela chýbať na žiadnom pravom bále, ovládla v sobotu o polnoci aj tanečný parket v bratislavskej Redute, kde už piaty raz usporiadala svoj bál Slovenská sporiteľňa (SLSP).
    
Reduta bál, ktorý tradične mazúrkou otvorili zamestnanci banky, má podľa hostiteľky večera - predsedníčky predstavenstva a generálnej riaditeľky SLSP Reginy Ovesny-Straka svoj vzor vo viedenskom Plese filharmonikov. "Viedeň má tri známe plesy - Opernball, Ples pre podnikateľov a priemysel a Ples filharmonikov, ktorý je veľmi elegantný, má dobré meno. Vždy tam - rovnako ako na našom bále - hrávajú filharmonici, a to je vzor ktorý mám v hlave," povedala pre TASR Regina Ovesny - Straka, ktorá sa ako správna hostiteľka v spoločnosti významných hostí zabávala až do skorých ranných hodín. "Vidím, že ľudia sa bavia a som viac ako spokojná," pochvaľovala si počas večera rodená Rakúšanka, ktorú často vídať v spoločnosti slovenskej smotánky. "Je to spojené s mojou funkciou, na takého podujatie niekedy jednoducho treba ísť. Ale baví ma to, pretože slovenská spoločnosť je uvoľnená. Keby som mala byť veľmi kritická, povedala by som, že rakúska je už priveľmi snobská. Tu to je rozhodne príjemnejšie a aj prirodzenejšie," uvažuje dáma, ktorú vždy vidieť dokonale upravenú, v elegantných a nákladných odevoch.
    
Sobotňajší večer absolvovala vo vyšívanej a gorálkami zdobenej smotanovobielej večernej toalete. "Mám jeden obchod vo Viedni pri Opere, kde si takého róby kupujem. Už ma poznajú a vedia, čo chcem. Vždy si tam niečo nájdem, " hovorí dáma, ktorá počas spoločenskej sezóny považuje za povinnosť objaviť sa na plese vždy v iných šatách. "Niekedy si dám aj rovnaké, ale musí byť medzitým tak dva, tri roky, aby si to ľudia nepamätali," dodáva so smiechom.
    
Piaty reprezentačný ples SLSP - Reduta bál, ktorý ukončil spoločenskú sezónu v Bratislave, si okrem zástupcov finančného sveta nenechali ujsť ani bratislavský župan Ľubo Roman, primátor hlavného mesta Andrej Ďurkovský, veľvyslanec Rakúska v SR Martin Bolldorf, veľvyslankyňa Nemecka v SR Uta Mayer-Schalburgová. Na plese nechýbal ani šéf Arény Juraj Kukura s manželkou, tenista Miloš Mečíř, manželia Dvorskí, či Repčíkovci. Do tanca hrali Gustav Brom Big Band, Salonoorchester a nechýbali vystúpenia Petra Dvorského, Jany Kociánovej, či Pavla Hammela.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!