lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bratislavský hrad aj po návšteve Copperfielda stojí na svojom mieste

  Spracoval(a) : Zuzana Konečná
Dátum : 7.12.2004
späť
Späť

Poslať
 

Známy svetový mág David Copperfield do lákavého sveta ilúzií a kúzelníckeho umenia zaviedol publikum v bratislavskej ST Aréne.
    
Copperfield sa vo veľkých svetových metropolách preslávil takmer vždy zmiznutím nejakého architektonického skvostu, a tak možno viacerí čakali, že v Bratislave nechá zmiznúť napríklad Bratislavský hrad alebo parlament. Nič také sa však nekonalo.
    
Copperfield však privádzal do nemého úžasu publikum nielen svojimi ilúziami, ale ho aj výborne pobavil svojou slovenčinou. Vo svojich bonmotoch spomenul známe slovenské osobnosti od skupiny Elán cez Mariána Labudu až po speváčku Jadranku. Do svojho vystúpenia zapojil aj náhodne vybraných zástupcov publika a na záver zožal niekoľkominútové standing ovation.
    
Štyri živé škorpióny, luxusná limuzína s tmavými sklami, 20 horolezcov na stavbu scény s rozmermi 24 x 14 metrov, dve miestnosti s veľmi pohodlnou sedačkou a absolútne prázdna ST Aréna na generálke. To je len zlomok požiadaviek, ktoré si pred svojím vystúpením Copperfield stanovil. Slovensko navštívil prvýkrát, pricestoval so 60-členným tímom, strávi tu 24 hodín a absolvoval dve približne 1,5-hodinové vystúpenia.
    
David Copperfield, vlastným menom David Seth Kotkin, sa narodil v roku 1956 v Metuchene v americkom štáte New Jersey. V 12 rokoch začal vystupovať v rodnom meste pod umeleckým menom Davino-Boy Magician. V šestnástich začal vyučovať odbor mágie na prestížnej newyorskej univerzite. Jeho matka pracovala v poisťovni a otec prevádzkoval obchod s pánskou módou.
    
Jeho vystúpenie si nenechali ujsť viaceré známe osobnosti, napríklad Richard Müller s deťmi, manželia Iveta a Martin Malachovskí, či minister Kaník s rodinou.

Copyright©2004 TASR

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!