lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Dokonalá manželka: Darček

  Spracoval(a) : Natália Križova
Dátum : 13.2.2001
späť
Späť

Poslať
 

Rovnako je pravdepodobné, že od vás nikdy nedostal všetky druhy technických zázrakov, po ktorých túži. Keďže sú to veci veľmi, veľmi drahé a technika ide dynamicky vpred, asi ich ani nikdy nedostane. Vy tiež nedostalnete najnovšie Porsche, či štvor karátový briliant , hoci po ňom túžite. Napriek tomu mám pre vás ešte jeden

tip na darčekAk sa vám zdá, že vám nápadne ubúda z vášho drahého krému. Je isté, že sa váš partner stal nenápadne spolumajiteľom vášho omladzovacieho skrášľovača, čo by ešte nebolo najhoršie, ale on je schopný krémom za liter a pol / 1500 Sk/ natrieť si ruky, poprípade nohy. A vás môžu rovno odviesť na áro. Aj keď sa muži tvária, že ich zo všetkého najmenej trápi ich vzhľad , pretože mladí sú, kým majú silu a plnú peňaženku, pravda to nie je. Muži sa rovnako, ako ženy, boja starnutia, sú ješitní, nechcú mať vrásky a ani šedivé vlasy.

Pretodruhým tipom na darček pre zrelšieho večného mladíka je „Šediváčik“, prípravok, ktorý vracia pigment a tým aj pôvodnú farbu šedivejúcim vlasom. U nás si síce na špeciálnu pánsku kozmetiku, okrem prípravkov na holenie, muži ešte nezvykli, ale prečo by ten váš nemal byť priekopníkom. V Amerike už muži míňajú na kozmetiku viac ako ženy, dokonca aj častejšie navštevujú kozmetické salóny, kde si dávajú pravidelne čistiť pleť a masírovať tvár, ale aj celé telo.

Tretím tipom je teda, permanentka do kozmetického salónu, kde vám ho skultivujú tak, že ho možno nespoznáte. Najčastejšie sa prejaví slovníkom. Ako vraví klasik, vtáčka poznáš po perí, človeka po reči a svojho muža po vtáčkovi. Keď mu už vybavíte tieto príjemné poľahy, skontrolujte, či nie je masérka veľmi mladá a veľmi šumná . Lebo v Amerike už zistili, že chlap, ktorý si len tak nenápadne leží na masážnom stole, dokáže rúčkou šmátralkou porobiť rôzne zázraky, ktoré vám doma upiera. Niekedy to robia aj v nemocnici, teda v tej americkej. Najmä keď sa sestrička, tam zvaná nurse, zohne, aby upravila spolutrpiteľovi posteľ. Tak toto sa vám určite u nás nestane. To máte jedinú istotu. Kto sa dostane do nemocnice, má čo robiť, aby prežil starostlivosť slovenského zdravotníctva.

Štvrtý tip na darček sa preto volá letenka do Innsbrucku. Predpokladám, že na dve letenky mať nebudete a preto sa radšej netrápte tým, čo tam bude vaša polovička počas liečenia robiť. Jedine, že by ste si zvolili toho vášho za prezidenta, ale to musíte byť rómskeho pôvodu, inak nebudete mať dosť súrodencov a tým ani dosť hlasov a národ zvolí namiesto vášho inteligenta zasa nejakého dôchodcu.

No a tip číslo päť, môžeme pokojne nazvať núdzový a je vhodný iba pre staršie kategórie alebo typy mužov horror, horror extra, quasimodo ultra, pán domu hrôzy exlusiv. V tom prípade neľutujte peniaze, ale najskôr si tie spoločné, preveďte na váš súkromný účet, a zaplaťte mu plastiku. Po plastike o neho zabojujú všetky samice z okolia a budú ho chcieť, kým nezistia, že ste mu už vybielili konto. Hneď potom vám ho vrátia.

Tým by som starostlivosť o telo svojho partnera ukončila. Ak mu kúpite viagru potešíte sa obaja. To bol tajný tip číslo šesť.

Čo spasí jeho hriešnu dušu, musíte už vedieť sama. S dušou robia muži menšie tajomstvo ako s telom. A omnoho redšie sa venujú jej povznášaniu. Na mužskú dušu je dobré všetko od najnovšieho modelu BMW Z-8, cez revolver 9 milimetrového kalibru a 20 nových fajok, až po osemnástku od susedov, kvôli ktorej si ako vedľajšiu činnosť otvorí modelingovú agentúru, ale to môže byť spoločný darček.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!