lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
BMW Transeuropean Tour 2004

  Spracoval(a) : Zuzana Janošová
Dátum : 14.5.2004
späť
Späť

Poslať
 

Keď sa povie rýchle autá, tak každý z nás si poväčšine predstaví krásne ženy. Je to zvláštne spojenie, ale aj keď pozrieme do starších dát, nepamätám si, že by bolo častým javom, že by nové vozy predstavovali muži so svojimi tanečnými kreáciami.

Ale sú aj iné spôsoby, ktoré vedia upútať masy a povedať im, že sú tu. Na vlnách fantázie a v objatí obláčikov pri pohľade z výšin spolu s nami po oblohe plával koráb menom vzducholoď Zeppelin „LZ 127“, z povrchu ktorej sa vo svojej kráse dívali na nás oči nového vozy BMW 1 Series.

Úlohou vzducholode je absolvovať približne 35 000 kilometrov dlhú cestu, ktorá začala v Prahe a skončí v Ľvove na Ukrajine. Slovensko bolo na tejto ceste druhou zastávkou zo štrnástich - Praha, Bratislava, Ljublana (Slovenia), Zagreb (Croatia), Belgrade (Serbia), Sofia (Bulgaria), Plovdiv (Bulgaria), Istanbul (Turkey), Burgas(Bulgaria), Bucuresti (Romania), Constanta (Romania), Odessa (Ukraine), Kiev(Ukraine), Lvov (Ukraine).

Tento drobček o dĺžke 86 metrov a hmotnosti takmer 8 ton niekoľko dní brázdil nebo nad Bratislavou a ponúkal pohľad na skrytú krásu nášho mesta. Ani si neuvedomujeme, ako niektoré dominanty vystúpia do popredia z vtáčej perspektívy. Presne opačný je pohľad zdola. Pútajúca elegancia plávajúceho korábu ozdobeného šperkom BMW.

Typické BMW, unikátne vo svojej triede. Je tak rozdielny a predsa neprehliadnuteľný. Z každého kúska tohto vozu sa črtajú typické prvky pre značku – dlhá predná kapota, energický motor, športový prenos, presné riadenie a popri všetkom neodmysliteľné „ľadvinky“, veľké dvojité svetlomety. Je to voz, ktorý nezapadá do anonymity, práve naopak, má všetky vlastnosti na to, aby zaujal dôstojné miesto vo svojej kategórii.

Ideálny spoločník...


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!