lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lekcia krásy, I. časť

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 29.3.2004
späť
Späť

Poslať
 

Výber vhodnej kozmetiky pre váš vek nie je asi jednoduchý, ale pre vašu pleť rozhodujúci. V každom veku má pleť svoje potreby. Máloktorá z nás ju však dokáže počúvať a vyhovieť jej. Nemôžete v tridsiatke používať krémy určené ženám v prechode.

20-základná etapa
Keď máte dvadsať mali by ste sa hlavne zaujímať o skrotenie svojej mastiacej sa pokožky. Vašou pravidelnou mesačnou rutinou by malo byť čistenie pleti- zvláštnu pozornosť venujte rozšírením pórom. Používajte odličovacie a čistiace prípravky s čo najmenším množstvom mydla. Nanášajte na pleť iba ľahké, nemastné krémy alebo fluidy s ochranným faktorom. Čím skôr začnete svoju pleť účinne chrániť a pestovať, tým lepšie bude neskôr vyzerať. S tým súvisí aj dostatok tekutín každý deň. Pleť musíte poriadne zavlažovať, aby bola poriadne hydratovaná a vďaka tomu pružná a hladká. (tip: Hydrafresh, L´Oréal)
30-jednoduchá práca
Asi najväčšia hlúposť, ktorej sa ženy v tomto veku dopúšťajú je úsilie nanášať na pleť krémy s omladzujúcimi účinkami a ďalšie prípravky proti starnutiu. Myslia si, že čím hustejší, výživnejší a drahší krém tým viac svojej pleti prospejú. Je však chybné myslieť si, že krémy vyvinuté na hlboké vrásky rýchlo vyhladia aj ich prvé náznaky. Všetko čo potrebujete je pravidelné odličovanie a čistenie, hydratácia a jej ochrana pre voľnými radikálmi a nepriaznivým prostredím.(tip: Thermal s UV, Vichy)


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!