lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Lucie Bílá si užíva pracovné obdobie

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.11.2003
späť
Späť

Poslať
 

Nový album Jampadampa prišla do Bratislavy  predstaviť a pokrstiť niekoľkonásobná česká zlatá slávica Lucie Bílá.  Autorsky a producentsky  sa  pod neho podpísala dvojica Gábina Osvaldová a Ondřej Soukup.

Posledný album  Nahá  vyšiel Bílej pred štyrmi rokmi a nahrávaciu pauzu speváčka vysvetľuje takto: "Mám platňu, na ktorú som si sama počkala, pretože som nechcela nič uponáhľať.  Štyri  roky  sa mi nezdá veľmi dlhá doba, pretože medzitým bola Johanka z Arku a to je projekt, ktorý  bol natoľko silný a bol svojim spôsobom mojou výpoveďou, že sa mi  nechcelo robiť  niečo  iné. Naviac som nechcela presýtiť trh, pretože už som v pozícii, kedy toho musím robiť  menej,  aby som neliezla na nervy, aj sebe. Obchodujem so svojimi emóciami. Potrebovala  som si niečo prežiť a mať pocit, že potrebujem niečo povedať, takže to prebehlo  až tento rok,  keď ma netrápi žiadny chlap. Je to výpoveď žien, je tam všetko čo nás štve a  čo sa nám  páči. S Gábinou a Ondřejom sa nám v rovnaký čas zišli tvorivé energie a album je  naozaj  dobrý." Cédečko, ktoré obsahuje 12 skladieb, sa na pulty predajní dostalo  29. septembra a  za tri týždne v Čechách získalo platinovú platňu s predajom 28 tisíc kusov. Na Slovensku  tento údaj predstavuje 3 800 predaných nosičov. "Som stále spokojnejšia a  veľa vecí už  lepšie chápem, skôr som ich nechápala, pretože som si život veľmi komplikovala. Celkom si užívam krásne pracovné obdobie. Hrozne sa teším na nový projekt divadla Ta  Fantastika Excalibur. Som teraz tak veľmi v pohode, pretože ma to napĺňa a robím niečo čo ma  baví,"  hovorí Bílá o období, ktoré momentálne prežíva a so smiechom dodáva: "Možno, že som sa trochu stala chlapom, staviam dom, mám syna a ešte zasadím strom a ako chlap  som v  pohode."

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!