lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Andrea Verešová sa prvýkrát bozkávala pred kamerou

  Spracoval(a) : Iveta Michalíková
Dátum : 14.8.2003
späť
Späť

Poslať
 

Slovenská modelka a bývalá  Miss Andrea Verešová má za sebou  prvé kroky pred filmovou kamerou a hneď v hviezdnej produkcii Marka Amina, ktorý sa  podpísal pod dvoma  Oscarmi  ovenčenú Fridu.

V romantickej komédii Prince and Me si zahrala jednu z priateliek  dánskeho princa  Fredericka (Luke Mably), mladého playboya, milovníka Formule 1,  užívajúceho si  život plnými dúškami. Hneď prvá klapka však Andreu zaskočila.  "Bola to  scéna, v ktorej mu odovzdávam cenu za výhru v „efjednotke“. On ma chytil a začal vášnivo bozkávať. Zostala  som zaskočená, odtiahla som ho od seba so slovami, čo to robí, či  sa  zbláznil," smeje sa  Andrea a dodáva: "Bola to pre mňa prvá skúsenosť s bozkávaním  pred kamerou, nikdy som  nevedela pochopiť ako to herci dokážu. Našťastie Luke je príjemný a sympatický, treba sa len  odosobniť a brať to profesionálne." Princ sa však nakoniec, ako  to v rozprávkach už býva,  zamiluje do Popolušky, v tomto prípade skromnej, nenápadnej  študentky medicíny, ktorú  stvárnila Julia Stiles, známa z tínedžerskej komédie 10 vecí, ktoré na tebe nenávidím. 

„Ja mu vo filme odovzdám cenu, som s ním na večeri, kúpeme sa a prenasledujú nás  papparazzi, v novinách je z toho škandál. Myslím, že vo filme sa objavím  asi tak prvých  5 minút," hovorí v skratke o svojej úlohe Andrea, ktorá na „placi“ strávila  štyri  filmovacie dni. Nakrúca sa v Toronte, Dánsku, Monte Carle a pár záberov i v Prahe v Parížskej ulici. Vo  filme by si mali zahrať i niektorí piloti F1, napríklad Eddie Irvine.  "Príliš si neverím, aj keď  ma iní povzbudzujú. Kamera je niečo úplne iné ako fotoaparát.  Ale je to zaujímavá  skúsenosť. Nie je síce úplne prvá, už som hrala nejaké vedľajšie úlohy  a reklamy. Jedna z výhod je, že v tomto filme nemám dlhé dialógy, je to jednoduchšia rola.  Neviem, či sa herectvu venovať aj naďalej, ale pokiaľ povedzme prídu podobne  zaujímavé  ponuky  tak prečo nie, uvidím, premýšľať budem potom," hovorí  Andrea.  Momentálne  sa vrátila z fotenia v Grécku a Chorvátsku a už sa teší na premiéru, ktorá by mala byť na  konci  roka v Hollywoode.   


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!