lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Hubové rizoto

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 14.8.2002
späť
Späť

Poslať
 

300 g ryže, olej, 40 g cibule, 250 g čerstvých húb, mleté čierne korenie, 100 g zelenej papriky, 100 g paradajok
 
Umytú ryžu krátko opečieme na oleji, zalejem vodou, osolíme a pod pokrievkou dusíme. Na oleji opražíme pokrájanú cibuľu, pridáme umyté pokrájané huby, čierne korenie, trochu podlejeme vodou a tiež podusíme, zmes potom pridáme k ryži a necháme spolu pod pokrievkou, ktorú sme prekryli niečím teplým ešte „dôjsť“. Zelenú papriku a paradajky vmiešame do jedla surové, aby sa z nich nestratili vzácne vitamíny. Pred dodusením pridáme najprv očistenú pokrájanú papriku, potom paradajky a dodusíme. Podávame so zeleninovým šalátom  alebo kyslými uhorkami.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!