lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bulharčeky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 15.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

500g paradajok, 2 väčšie cibule, dve menšie papriky,  soľ, 2 dl smotany na šľahanie, 1 dl kyslej smotany, 2 polievkové lyžice Maizeny, 100g šampiňónov / môžu byť aj z konzervy/, olej, masť alebo maslo.

Pokrájanú cibuľu opražíme na rozohriatom oleji / masti, masle/, pridáme zmes byliniek a korenín podľa vlastnej chuti, a  na rezančeky nakrájanú papriku a hríbiky,  opečieme a neskôr podlejeme vodou a cca 10 minút podusíme. Pridáme na štvrtiny pokrájané paradajky a dusíme ďalej. Smotany zmiešame s Maizenou a za stáleho miešania ich vlejeme do zmesi. Podávame s cestovinou.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!