lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Cinema, cinema

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 15.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

Prázdniny sú v plnom prúde a vy neviete, kam z konopy? Choďte do kina. Oplatí sa zainvestovať, veď bez kina by ste sa nikdy nedozvedeli , že…

Dve autá, ktoré sa zrazia, vybuchnú  a začnú vždy horieť. Napriek tomu, že výbuch a oheň sú obrovské, pasažierom sa nič nestane.

Všetky telefónne čísla v Amerike sa začínajú na 555.

Hlavný hrdina nedá nikdy najavo svoje bolesti, keď ho mučia, keď vypadne z desiateho poschodia, keď mu býk vrazí roh do zadku, ani keď dostane nakladačku od piatich profesionálnych vyhadzovačov, len čo sa v zábere objaví nejaká žena a začne mu dezinfikovať rany, hrdina syčí od bolesti a zvíja sa ako pri pôrode.

Počas každého policajného vyšetrovania je nutné minimálne raz navštíviť striptízový podnik.

Cudzinci, keď sú spolu, uprednostňujú pri vzájomnej komunikácii angličtinu. Ešte aj vtedy, keď sa stretne Maďar a ruský Žid.

Ak hlavného hrdinu naháňajú cez celé mesto, môže sa svojim prenasledovateľom bežne stratiť v práve sa konajúcom pochode pri príležitosti dňa sv. Patrika a je  jedno v akom je to  ročnom období.

Všetky postele majú špeciálne prikrývky  tvaru „ L“ , ktoré siahajú žene až po pazuchy a mužovi, ležiacemu vedľa nej, po pás.

Policajný šéf, ale aj šéfka, takmer stále suspendujú svojho najlepšieho detektíva, alebo mu dajú 48 hodín na vyriešenie prípadu.

Najlepší detektív je ten, čo odišiel od polície.

Každý detektív má dostatočne širokú hruď na to, aby mu tam mohla spočinúť hlava krásnej klientky, najmä tej, čo prišla o manžela.

Všetci škaredí a hlúpi policajti žijú na Slovensku.

Každý nákup obsahuje najmenej jednu dlhú francúzsku bagetu. Platí to aj v prípade, keď všetci držia diétu.

Pre každého človeka, či je muž alebo žena, je  jednoduché pristáť s dopravným lietadlom, ak k  tomu dostáva ústne pokyny z riadiaceho strediska. /Grimasy, ktoré budete robiť v tomto prípade, si treba nacvičiť pred odletom/. Na záver slzy v očiach. Odporúčam, nosiť do lietadla cibuľu.
 
Klimatizačný systém každej budovy je perfektným úkrytom, nikomu ani nenapadne Vás tam hľadať a Vy môžete bez rizika odhalenia, putovať po celej budove. /Škoda, že tam nefunguje Mc Donald, bolo by to bezchybné/

Po požiarnych rebríkoch uteká vždy rýchlejšie gauner ako policajt, hoci policajt berie schody po troch.

Policajné oddelenia vykonávajú so svojimi zamestnancami osobnostné pohovory, aby sa uistili, že im pridelený partner, je určite ich povahovým protipólom.

Z každého okna v Paríži je vidno Eiffelovku.

Všetky časované bomby sú vybavené elektronickým spínačom s veľkým červeným displejom, aby človek presne vedel, kedy vybuchnú.

Ak už hlavný hrdina musí nabíjať svoju zbraň, stále má dostatok munície, dokonca aj v prípade, ak predtým žiadnu nemal. Zväčša zbraň  nabíjať nemusí.

Je dobré milovať hlavného hrdinu, aspoň si to užijete. Hlavný hrdina s najväčšou pravdepodobnosťou prežije každý boj, s výnimkou prípadu, keď spraví fatálnu chybu a niekomu ukáže fotku svojej manželky alebo priateľky, ktorá ho doma čaká.

Všetci policajti majú vzorné a chápavé deti. Zato manželky majú sklon k rozvodom.

Ak je  mesto bezprostredne ohrozené prírodnou katastrofou alebo smrtiacou príšerou, starosta je práve zaneprázdnený turistickým ruchom alebo otvára výstavu.

Kuchyne Amerike  nie sú vybavené vypínačom. Ak vstúpite v noci do kuchyne, otvoríte jednoducho chladničku a využijete jej osvetlenie. Predtým si však niečo musíte obliecť.

Žena, nachádzajúca sa v strašidelnom dome, zásadne zisťuje pôvod podozrivých zvukov v najerotickejšej nočnej košeli, dokonale upravená ako na ples.

Matky pripravujú každý deň  pre svoju rodinu na raňajky vajíčka, šunku, hrianky, aj keď oni nikdy nemajú čas, aby to zjedli. Z postele vstávajú všetci upravení, počas milovania sa nepotia a nezničia si mejkap. Dokonca ani prírodná katastrofa nič nerozmaže, iba úhľadne doplní o čiernu škvrnu z popola.

Jediná zápalka stačí na osvetlenie miestnosti veľkej ako štadión.

Ľudia zo stredoveku majú perfektné zuby.

 Každá osoba, zobudená zo strašidelného sna, sedí vzpriamená v  posteli a dychčí.

Aj keď jazdíte po najpriamejšej ceste na svete, je raz za čas nutné,  prudko strhnúť volant.

Vždy je možné zaparkovať priamo pred domom, ktorý chcete navštíviť.

V bitke, v ktorej je v hre bojové umenie, nehrá žiadnu úlohu, či sú protivníci v početnej prevahe ? Nepřátel se nelekejte, na množství nehleďte!

Netreba sa báť, Nepriatelia budú trpezlivo v nebezpečných pózach tancovať okolo, až do chvíle kým sa nedostanú na rad a nebude vyradený ich predchodca.

Ak je niekto jedným úderom zrazený do bezvedomia, nikdy neutrpí otras mozgu alebo zlomeninu lebky.

Nik, kto kedy bol zapletený do automobilovej naháňačky, únosu, explózie, výbuchu sopky alebo invázie mimozemšťanov, neutrpí nikdy žiadny šok.

Všetci chlapi sú skvostní milenci a všetky ženy sú orgastické.

Jedenkrát nanesený rúž sa nikdy nezotrie ? Dokonca ani pri potápaní.

Ak potrebujete reťazovú pílu, hever, či snežný skúter, vždy ich nájdete.

Každá zámka sa dá otvoriť v priebehu pár sekúnd kreditkou alebo kancelárskou sponkou.
Príjemným zvykom je otvárať dvere kopnutím, vraj to dobre rozprúdi lymfu.

Keď sa jedná o dvere horiaceho domu, v ktorom sa nachádza dieťa,  nedajú sa otvoriť ničím.

Pozemské Windows-počítače môžu bez problémov komunikovať s tými od mimozemšťanov, aj keď niekedy to nedokážu ani sami medzi sebou. (Žeby bol Bill Gates predsa len mimozemšťan?)


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!