lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Strapušky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 12.7.2002
späť
Späť

Poslať
 

 ½ kg očistených zemiakov, 200g hladkej múky, 1 lyžička soli,  1 kg kyslej kapusty, 150g masla, biele korenie, rasca, lyžička cukru, bobkový list, 150 g hydinovej šunky

Na panvici rozpustíme maslo s lyžičkou cukru, drvenou rascou, bobkovým listom, soľou a bielym korením, vložíme doň odkvapkanú kapustu a na polomäkko udusíme. Postrúhame zemiaky, osolíme, pridáme múku, urobíme cesto a nožom do vriacej vody hádžeme malé halušky. Keď vyjdú na povrch, hneď ich vyberieme a dáme do rajnice s udusenou kapustou. Dobre premiešame a prelejeme zvyšným maslom, v ktorom sme opiekli na malé kocôčky pokrájanú hydinovú šunku, alebo údené mäsko.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!