lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pórik „Porto“

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 6.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

1kg póru, 100g cibule, 500g rajčiakov, 2 strúčiky cesnaku, 1 lyžica bieleho vína, 2 lyžice posekanej petržlenovej vňate, soľ, mleté čierne korenie

 

Očistený pór 5 minút povaríme v osolenej vode. Potom ho poukladáme do vymastenej nádoby. Medzitým si zoberieme pokrájanú cibuľu, pridáme paradajky, cesnak a víno a prikryté podusíme 5 minút. Nalejeme na pór a dusíme kým všetko nezmäkne. Nakoniec dochutíme a ozdobíme vňaťou. Podávame s bielym chlebom.

 


Diskusia k článku:

jnkc jhnk xoyg wvjgxez ioajdvegu dslrbzqg tszva
Neregistrovaný - ncyrogl mydfureo, 9.7.2007 20:59, mtvsguwe(`na`)mail.com
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!