lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
V čom bude váš kocúrik „in“

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 4.6.2002
späť
Späť

Poslať
 

Ženy sa venujú móde v podstate celý život. Už v materskej škôlke si niektoré z nás vedia obliecť bábiku omnoho štýlovejšie, ako tie ostatné a niektoré dievčatká si už od dvoch rokov nedajú hovoriť do štýlu oblečenia. Faktom je aj to, že niektorí chlapci už od detstva za pár minút zdemolujú a zašpinia  každý zo skvelých trendových kúskov, ktorý im matky  oblečú a je im naozaj jedno, čo majú na sebe. Ak nechceme v dospelosti chodiť s nedbanlivo oblečenými mužmi, neostáva nám iné ako postarať sa aj o ich šatník.


 Momentálne svetové trendy jednoznačne velia – len zladení partneri sú skvelí. Ak chcete byť „in“ nepomôže vám, ak vy budete chodiť ako princezná, keď váš chlap bude mať look z minulého tisícročia. Muža vraj robí slovo a topánky. Pri dnešných mužoch to s tým slovom celkom ideálne nie je, ale zato k topánkam  pribudli také atribúty ako peňaženka, sada kariet vydaných rozličnými bankovými domami, mobil… Kreditky móde príliš nepodliehajú /platina je platina/ a tak prejdime radšej k topánkam. Počas tohoto leta by sa mužské nohy mali belieť ako sneh, poprípade byť sivkasté ako perie čerstvo vyliahnutých húsat, či maslové. Špice topánok by mali byť skôr hranaté, ale takým mäkučkým, delikátnym spôsobom. Rovnako ako v ženskej móde sa momentálne aj u mužov preferujú topánky s voľnou pätou. Zo sandál sú najaktuálnejšie našuchovačky neobvyklých tvarov. Len nič v papučovom štýle!!!.

Čo sa týka odevov je mužské leto pastelové. Žiadne sýte farby. Prevláda  svetlo modrá, príjemná zelená, slonovinová žltá, okrová a biela. Aj muži si môžu dopriať ultramoderné pásiky. Pre odvážnejších chlapov je tu pastelová ružová, zjemnená zelenou, či modrou. Toto sú farby, ktoré by muži mali mať na nohaviciach, košeliach, svetroch, či ľahkých bundách. Čo sa týka tričiek, zavládlo bláznovstvo. Nosí sa abstraktná extravagancia, keď nápis tak nezvyčajný.  Strihy sú klasické a tak sa váš miláčik sám rozhodne, či chce mať véčko, alebo okrúhly golier. Dôležitejšie ako tvar sú materiály. Len to najlepšie je dosť dobré. Kvalitne spracovaná bavlna, viskóza, ľan. Najlepšie sú prírodné materiály obohatené elastanom, aby pekne držali tvar.

K dokonale oblečenému mužovi prirodzene patria správne vybrané doplnky. Opasok rovnakej farby ako topánky, so zaujímavá pracka. Hodinky, ktoré sú nielen módnym doplnkom, ale aj symbolom zaradenia sa k určitej spoločenskej skupine a pekné, kvalitné pero. Pokiaľ váš partner nie je štátny, alebo bankový úradník, nenúťte ho v lete nosiť viazanku. Je to síce osviežujúci prvok mužského odievania, ale pri tridsiatich stupňoch Celzia, si váš drahý vie predstaviť aj lepšie osvieženie. Namiesto viazanky mu zaobstarajte štýlové slnečné okuliare. Aspoň si ušetrí zrak a bude si môcť lepšie vychutnávať vašu nežnú krásu.


Diskusia k článku:

dobre napisane a dobra tema. mozte taketo clanky pisat aj castejsie:-)
Neregistrovaný - jessy, 4.6.2002 03:45
čo tak futbalový dres,to je veľmi sexi.:))aj na babách, žltozelený (brazílsky) s Ronaldom a číslom 9, he he
Neregistrovaný - Bellezza , 4.6.2002 10:38, bellezza(`na`)pobox.sk
Dobry clanok, velmi mi pomoze pri vyberani odevu pre manzela, lebo hoci so sebou problem nemam, moda muzov je pre mna tazky oriesok. Dik.
Neregistrovaný - , 23.6.2005 21:49
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!