lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Pastelky

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 20.5.2002
späť
Späť

Poslať
 

Móda tento rok vôbec nie je panovačná, striktná kráľovná, ktorá núti poddaných tancovať v svojom rytme, ale skôr víla, ktorá nás zmámi svojou krásou a uväzní do svojej snovej siete. Medzi farby, ktoré pre nás táto kúzelná bytosť namiešala bude tento rok patriť najmä biela, ružová a bledunko modrá a je jasné, že práve toto sú farby, ktoré nám spríjemnia aj líčenie.

 Ružová a modrá sú farby s výhodou. Sú zároveň veľmi nevinné a pritom dôrazné. Vaše oči môžu prechádzať od cukríkovo ružovej cez fialkovú, fuksiovú, azalkovú, orgovánovú, blankytne modrú až k jahodovej. Samozrejme si zo všetkých týchto odtieňov musíte vybrať dva odtiene, ktoré vás najlepšie typovo aj náladovo vystihujú. Kontúrovaciu ceruzku môžete v lete pokojne odložiť. Ak sa bez nej necítite dobre, použite radšej hnedú, ako čiernu. Bledší odtieň naneste smerom ku kútiku a tmavším vytieňujte vonkajšiu časť oka. Úplne do vnútornej strany kútika naneste jemnú bodku bielej, ktorá vaše oko rozžiari. Podobne si bielym odtieňom podmaľujte obočie. Aj maskaru použite radšej hnedú, ako čiernu. Je to prirodzenejšie. Hrubé vrstvy make-upu, pod ktoré ste ukrývali svoju tvár pred mrazom, nahraďte jemným závojom  hydratačného tónovacieho krému s ochranným faktorom proti slnku. Vyberte si radšej trochu tmavší, najmä ak sa v lete budete opaľovať. Vaše letné rúže sa tiež môžu niesť v znamení ružového šialenstva. Vaše pery by mali vyzerať, ako zrelé, svieže ovocie. Stále sú v móde lesky, ktoré vytvoria na vašich perách dojem plnosti, vlhkosti a mimoriadneho zdravia. Radšej si pery pravidelne upravujte leskom, ako by ste ich mali zakryť nánosom dramatického nepriedušného rúžu. Líčenie na jar a v lete by malo byť omnoho prirodzenejšie a veselšie, ako zimné líčenie. Viac ako tiene dostaňte do popredia zdravie svojej pokožky. Farby leta sú väčšinou farbami kvetov a plodov, ktoré nám toto obdobie ponúka. Jasajme spolu s prírodou nad koncentráciou chutí, farieb  a vôní, no nesnažme sa ju prekričať. Nemôže sa nám to podariť.
Plody prírody môžete použiť aj na skrášlenie svojej pleti. Neexistuje ovocie, z ktorého by sa nedala urobiť ovocná maska. Stačí ak trochu ovocia roztlačíte, prípadne ho obohatíte pár lyžičkami jogurtu a malým množstvom medu, či citrusovej šťavy. Vo všeobecnosti platí, že ak chcete pokožku zvlhčiť, najlepšie sa k tomu hodia broskyne, jablká, melóny, kiwi, jahody, či hrozno. Ak chcete pleť skôr vyčistiť a znížiť jej sklony k masteniu použite pomaranče, citróny, či ananás. Ak je vám ľúto dávať si na pleť tieto úžasné pochúťky, tak ich aspoň v čo najväčšom množstve jedzte. Ovocie vás bude skrášľovať aj zvnútra. Prírodné farby, prírodné chute aj vône vás spoľahlivo prevedú krásami jari a leta. Spoľahnite sa na ne.           


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!