lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rebierko pod klobúkom

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 24.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

600 g zemiakov, 100 g cibule, 110 g masla, 1/8 l bieleho sladkého vína, 750 g kyslej kapusty, 4 údené rebierka asi po 150 g, 1/4 l šľahačkovej smotany, soľ, mleté čierne korenie, štipku muškátového kvetu, 50g ostrej horčice

Zemiaky ošúpeme a 20 minút varíme. Očistenú cibuľu nastrúhame na plátky a na 50 g masla s vínom a kyslou kapustou 10 minút podusíme. Zmes preložíme do nákypovej formy, zatiaľ nijako nedochucujeme. Porcie rebierka poukladáme na kapustové podložie. Zemiaky necháme mierne vychladnúť, prelisujeme a so 60 g masla, horčicou a smotanou vyšľaháme do jemnej kaše. Až teraz osolíme, okoreníme a dochutíme muškátovým kvetom. Zemiakovú kašu rozotrieme na mäso a v stredne rozohriatej rúre upečieme. Pečieme kým špičky klobúka z kaše nie sú zlatohnedé.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!