lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Sex vo východnom štýle

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 19.4.2002
späť
Späť

Poslať
 

Je mnoho ľudí, najmä mužov, ktorých pri počutí slovíčka „tantra“ strasie. Predstavia si sami seba, ako sa nekonečné dni štylizujú do šialených polôh a odďaľujú sexuálne spojenie s vidinou vesmírneho orgazmu. Skutočná tantra je naozaj, pre uponáhľaného človeka v srdci Európy /ale aj v akejkoľvek civilizovanej „bielej“ krajine/, ťažko realizovateľná. Ale rovnako ako sa Európanom ponúka upravená čínska kuchyňa a  kresťanom mierne upravené východné filozofie, môžeme si zobrať stráviteľné hrozienko aj z koláčika tantry.


To hrozienko by sa mohlo volať radosť, pochopenie a túžba po spoločnej rozkoši. Najväčšou chybou ľudí vo vyspelých, ekonomicky silných krajinách, je postupné strácanie záujmu o čokoľvek, čo neprináša finančný úžitok. Muži začínajú brať sex s atraktívnou partnerkou ako dôkaz svojho sociálneho postavenia. Ženy sa naopak presviedčajú, že pokiaľ môžu mať sex na jednu noc, je to znamenie ich emancipovanosti. Túžba po skutočnom poznaní partnera a po hre lásky sa dá pomaly zaradiť do červenej knihy vymierajúcich zvykov. Pritom stačí tak málo. Zabudnúť na tisícročnú tradíciu muža lovca a rozsievača, ktorého úlohou bolo rýchle odchytiť vhodnú partnerku oplodniť ju v čo najkratšom čase a nevystavovať sa dlhou kopuláciou nebezpečenstvu likvidácie. Stačí zabudnúť na letiaci čas, ktorý nás vháňa do kolotoča úspechu a stresu. A napokon zabudnúť na lenivosť a nechuť prenikať k duši partnera. Potom stačí nájsť deň, keď nie ste uštvaní prácou, zbaviť sa detí a zabudnúť na existenciu televízora. Ak sa nám to podarí, môžeme sa vydať na cestu v štýle východného milovania.
Potrebujete na to vonné oleje, sviečky a „prázdnu hlavu“. Čo neznamená zblbnúť, ale vypustiť všetky problémy. Pokiaľ sa nechcete stať majstrom, ale chcete len príjemný zážitok, nemusíte sa zapodievať polohami. Stačí, ak sa necháte viesť láskou. Dohodnete sa s partnerom, ako dlho sa budete „len tak“ dotýkať. Potom vezmite do rúk oleje a začnite sa vzájomne masírovať. Ideálne je, ak si sadnete oproti sebe prepletení nohami. Súčasťou dohody musí byť aj to, ktorých častí tela sa budete, či nebudete dotýkať. Skúste si spomenúť, kedy naposledy ste si dovolili dlhé na hodiny počítané bozky? Väčšina z nás dospelých sa zrejme bude musieť vrátiť až do čias puberty k zakázaným bozkom pod bránou. Je na čase zopakovať si ich. Dotyky partnera treba vnímať. Prežívať každú ich jednotlivosť, zvyšujúcu sa intenzitu aj silu vnímania. Je jedno, či sa budete navzájom do seba vpíjať len v objatí s pohľadom upreným do očí partnera, alebo či si vyberiete zložité spletence tiel , pri ktorých si budete dráždiť najcitlivejšie miesta. Dôležitý je čas a myšlienky venované len prítomnosti a partnerovi. Jeho vôni, jeho telu, jeho duši, jeho túžbam. Verte, že po dvoch hodinách maznania bude vaše milovanie úplne iné. Dokonca je veľmi pravdepodobné, že sa vám po ňom podarí prehovoriť si o témach vášho vzťahu, ktorým ste sa dlhodobo vyhýbali. Určite sa vám bude omnoho jednoduchšie akceptovať človek, ktorý má dosť odvahy na to, aby vo vás hľadal bohyňu. Keby ste na druhý deň žiarili ako slniečko, neľakajte sa, o tom je láska darovaná i prijatá. Otvorí nás, rozžiari nás, vylieči naše boľačky a ukáže nám nové obzory. Preto v krajine kamasutry žije tak veľa znalcov života.                    


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!