lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Utorok, 19. Marec, , Dnes oslavuje Jozef
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Bačovské ražniči

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 21.3.2002
späť
Späť

Poslať
 

150 g vykosteného bravčového mäsa, 150 g jahňacieho filé, 1 červená cibuľa, 1 červená alebo žltá paprika, 8 menších šampiňónov, 80 g slaniny, tymian, olej, mleté čierne korenie, soľ.

Mäso očistíme a nakrájame na kocky. Cibuľu olúpeme, papriku a šampiňóny očistíme, slaninu nakrájame na rovnako veľké kúsky. Mäso, slaninu a zeleninu striedavo napichujeme na špajľu alebo ihlicu, osolíme, okoreníme a posypeme tymianom.
 Ražníky potom potrieme olejom a z každej strany grilujeme asi 2 a pol minúty.
 Podávame s hlávkovým šalátom a so zemiakmi pečenými v alobale so slaninkou a cibuľou.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!