lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 28. Marec, , Dnes oslavuje Sona
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Syrové jednohubky

  Spracoval(a) : Jana Osuská
Dátum : 12.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

250 g enciánu, trochu strúhaného eidamu, 100 ml mlieka, 1 vajce, 40 g masla, 40 g hladkej múky, 100 g strúhanky, mleté čierne korenie, soľ.

Encián nakrájame na tenké plátky, na panvicu vložíme maslo a necháme ho rozpustiť. Pridáme múku, dobre premiešame a varíme asi 2 minúty. Potom pridáme mlieko, dobre vymiešame a za stáleho miešania varíme na slabom ohni ešte asi 2 až 3 minúty.

Pridáme syr a miešame do rozpustenia. Potom zmiešame s nastrúhaným syrom. Takto pripravenú masu dochutíme podľa chuti a odložíme na chladné miesto na dve hodiny. Po dobrom stuhnutí masy tvarujeme menšie guľôčky, ktoré obalíme v trojobale alebo v mandliach. Vyprážame ich na rozpálenom oleji dozlata.
Guľky potom poukladáme na misu a do každej zapichneme jedno špáradlo.  
 
 


 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!