lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Rybie filé s chuťou horčice

  Spracoval(a) : Kristína Farkašová
Dátum : 11.2.2002
späť
Späť

Poslať
 

4 kusy filé (asi po 200 g), 1 smotana na šľahanie, 4 lyžice sherry, 400 ml rybacieho (mäsového) alebo zeleninového vývaru, 4 lyžice horčice, 2 až 3 lyžice maizeny, 1 pór, šťava z 1 citróna, sušený estragón, 2 klinčeky, 1 bobkový list, mleté čierne korenie, soľ.

Filé umyjeme a osušíme. Potrieme citrónovou šťavou a posypeme mletým čiernym korením. Cibuľu olúpeme, umyjeme a napicháme do nej klinčeky. Umytý pór nakrájame na kolieska. Do hrnca dáme vývar, cibuľu, bobkový list, soľ a nakrájaný pór. Varíme aspoň 15 minút.
 Filé dáme do pripraveného nálevu a varíme ďalších 10 minút. Vyberieme z nálevu a odložíme na teplé miesto. Rybací vývar precedíme cez husté sitko a odlejeme z neho 250 ml. Do odobratej časti vmiešame horčicu, smotanu, sherry a necháme zovrieť. Pridáme maizenu, ktorú sme rozmiešali v troške chladnej vody a zahustíme. Do omáčky zamiešame štipku estragónu.


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!