lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Sobota, 20. Apríl, , Dnes oslavuje Marcel
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Recept na dnes: Vadimkov zemiakový krém

  Spracoval(a) : Jana Osuska
Dátum : 21.5.2001
späť
Späť

Poslať
 

1kg zemiakov, dve veľké cibule, 2 mrkvy, menší zeler, zeleninový vývar, 4 lyžice mrazeného hrachu, téglik sladkej smotany, 2 lyžice masla, lyžička petržlenu, tri lyžičky kôpru, 3 strúčiky cesnaku, biele korenie, štipka soli, rasce, zázvoru. Šunka na ozdobu.

Do hrnca s vriacou vodou vložíme kocku zeleninového vývaru a nadrobno pokrájané zemiaky, cibuľu a zeleninu. Všetko spolu uvaríme domäkka. Potom odlejeme časť vývaru / môžeme ho uskladniť v chladničke a používať na podlievanie jedla, dať na druhý deň do polievky, alebo ho vypiť/, mäkkú zeleninu zmixujeme, pridáme smotanu, petržlenovú vňať, kôpor, cesnak a korenie. Zmes vrátime do hrnca, pridáme hrášok a pár minút ju ešte povaríme. Po odstavení v nej rozpustíme kúsok masla.
Šunku pokrájame na malé kocky a opražíme ju na masle. Krém vlejeme do misiek, ozdobíme ho šunkou a kôprom. Na vrch môžeme pridať lyžičku kyslej smotany.

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!