lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Štvrtok, 18. Apríl, , Dnes oslavuje Valér
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Ako rozoznať dobrého milenca

  Spracoval(a) : Silvia Petrášová
Dátum : 15.1.2002
späť
Späť

Poslať
 

 Ak chcete vedieť, či vám s mužom, ktorý sa vám páči, bude dobre aj v posteli, pozorne si všimnite spôsob, ako sa správa k jedlu, ktoré má pred sebou.

Keď solí potravu skôr, ako ju ochutná, má dotyčný muž síce poriadny temperament, ale vždy sa miluje tým istým spôsobom. Zišlo by sa mu viac fantázie a nápaditosti. Ak však natrafí na vášnivú partnerku, prispôsobí sa jej a chopí sa ,,diela“ zo všetkých síl.

 Ak počas jedenia šomre a nič  mu poriadne nechutí, má komplexy a sexuálne problémy. Nie je schopný rozprávať sa o intímnych záležitostiach a v posteli sa správa ako panna. Je podozrievavý, bojí sa experimentov a načisto mu chýba spontánnosť.

 Ak muž hltá veľké sústa a je tak rýchlo, že ani poriadne necíti ich chuť, nebude pristupovať ani k milovaniu ako k sviatku. Predohra je pre neho zbytočnosť a samotný fyzický akt berie ako záležitosť, ktorú treba čo najrýchlejšie vybaviť. Hodí sa na ženu s veľkým apetítom, ale už po niekoľkých minútach je po všetkom. Obráti sa na druhý bok a zaspí s pocitom dobre vykonanej práce.

 Milovník diétnych jedál, ktorý počas večere rozpráva o kalóriách  a zdravom stravovaní, nestráca sebakontrolu ani v posteli. Nikdy sa neodviaže a netuší, čo to znamená ošiaľ vášne. Môže byť celkom výkonným  milencom, ale absolútne bez fantázie a spontánnosti. Je to veľká  škoda – veď vďaka dobrému zdraviu by sa mohol milovať dlho a búrlivo.

 Ak sa muž pri jedle správa neslušne, mľaská a vôbec si nevšíma, že mu po brade steká omáčka, s najväčšou pravdepodobnosťou vás s ničím rafinovaným neprekvapí ani v posteli. Je bezohľadný, nevšímavý, necitlivý, vrazí vám do rebier lakeť a ani si to nevšimne. Keď sa rozhodne zmeniť polohu, bude vás presúvať po posteli ako vrece s pieskom. A ak ho chytí chuť, budete mať pocit, že ste na olympiáde. 

 Najlepším milencom je maškrtník, ktorý jedlo zbožňuje a bez náhlivosti vychutnáva každé sústo. K jedlu pristupuje s láskou, je to pre neho  najpríjemnejšia vec v živote. Je nápaditý a požadovačný. Túži po skúsenej žene, ktorá uspokojí jeho fantázie. On ponúka tie isté kvality a preto s ním môžete prežiť neobyčajnú rozkoš.

 

 


Diskusia k článku:

Nuž, úsmevná téma. O jedle je tam zmienka tiež. A to je moje! Čakal by som milé dámy, že budete oponovať autorke článku alebo aspoň nesúhlasne pomrnkávať či súhlasne vzdychať a v duchu sa usmievať. A nič.... Tak ma napadá, že viete o mužoch ako milovníkoch svoje a nechávate si to ako slááádučké tajomstvo. Tentoraz som ten pravý Jan.
Neregistrovaný - Jan, 16.1.2002 12:20, pelech(`na`)dmd.sk
Ján, aby ti nenarástli prsia. Nezabudni, že si z Marsu a my z Venuše. Žiadne tajomstvo sa nekoná. Autorka má pravdu...
Neregistrovaný - Iva, 16.1.2002 23:32
Don´t worry Ivuška! Mne sa také nestane. :-))))))))). Ja som si článok prečítal hlavne preto, že je tam zmienka o jedle. A pravda, trošku aj zarypol. Reku, čo ak sa niektorá bude chcieť presvedčiť či náhodou nie som ten správny maškrtník. :-)))))))))))))) Ja jedlo nielen rád konzumujem, ale rád aj varím. :-)
Neregistrovaný - Jan, 17.1.2002 09:13
Ja papám ako prasiatko,to treba obrus vymeniť a vypustiť slepačiu farmu.:)
Neregistrovaný - Bellezza , 7.2.2002 11:26, bellezza(`na`)pobox.sk
Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!