lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
1 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 1 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 29. Marec, , Dnes oslavuje Miroslav
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
Buďte hviezdou Silvestra!

  Spracoval(a) : Natália Krížová
Dátum : 21.12.2001
späť
Späť

Poslať
 

Tešíte sa Silvestra, len neviete, ako to všetko zvládnete? Dve hodiny prípravy pred veľkým silvestrovským večierkom postačia, aby ste sa cítili ako kráľovná. Ponúkame také spôsoby skrášlenia, ktorých efekt bude viditeľný po celú noc.


Hladká tvárička
Ak ste nemali čas zájsť ku kozmetičke, naneste si na tvár hydratačno-relaxačnú pleťovú masku, alebo nakrémujte tvár hrubou vrstvou krému. Potom sa naparte s harmančekovým „náparom“. Pod vplyvom tepla pokožka hlboko vstrebe výživné zložky, oživí sa a vyhladia sa drobné vrásočky.

Dekolt bez jedinej chybičky
Pokožke so sklonmi k nadmernému masteniu urobí dobre maska z dvoch bielok, vyšľahaných na penu. Rozotrite ju na 10 minút na dekolt a potom opláchnite studenou vodou. Dekolt aj ramená poprášte rozjasňujúcim  púdrom so zlatistými čiastočkami, alebo natrite trblietavou tyčinkou  na tvár a na telo.  Svetlo sa bude na jagavých čiastočkách lámať tak, že drobné kazy pokožky a vrásky budú menej viditeľné. Ak majú vaše šaty dekolt vzadu, rozjasnite podobným spôsobom aj chrbát.

Upokojenie pre viečka
Skôr, ako si začnete robiť večerný mejkap, na unavené alebo červené viečka priložte relaxačné obklady. Na to postačia dve vrecúška harmančekového alebo šípkového čaju. Ponorte ich na 3 minúty do vriacej vody, vytiahnite, ochlaďte a priložte na viečka. Potom na pokožku okolo očí jemne vklepte očný krém alebo gél.  Na ošetrovanie pokožky okolo očí je bezpečnejšie používať gél ako krém. Gély neobsahujú tuky, ktoré sa pod vplyvom tepla rozpúšťajú a preto nedráždia spojivky.

Modelovanie brady
Dvojitá brata nevyzerá príťažlivo a pridáva roky. Dôverujte séram, ktoré napínajú pokožku ako lifting. Naneste ich na tvár, podbradok aj krk – takto viac vynikne ovál tváre. ,,Druhá brada“  bude menej viditeľná, ak ju poprášite púdrom o dva tóny tmavším ako púder na tvár.

Maľovanie nechtov
Ak to robíte v poslednej chvíli, môže byť lakovanie nechtov ťažké. Nanášajte lak s mierou a zakaždým otrite štetec o okraj fľašky. Najprv urobte líniu v strede nechta od kože až po koniec. Potom jednotlivými ťahmi vyplňte boky. Chvíľu počkajte a celú procedúru zopakujte ešte raz. Ak je vrstva laku nerovná, zotrite ju tyčinkou obalenou vatou a namočenou v odlakovači a namaľujte znova.

Zvodný pohľad
Riasy, vykrútené nahor, dodávajú pohľadu zvodnosť a zväčšujú oči.  Na večer si vyberte maskaru s obsahom elastických polymérov a vosku, ktoré sa počas vysychania mierne zmršťujú a dodajú riasam polmesiacovitý tvar. Na viečka naneste tiene odolné proti vode.

Vo voňavom obláčiku
Ak chcete dlho pekne voňať, nanášajte vôňu ,,po vrstvách“. Do osviežujúceho kúpeľa pridajte gél s arómou vášho obľúbeného parfumu. Po kúpeli sa dôkladne vysušte, nalejte si do dlane telový balzam a dôkladne ho zmiešajte s niekoľkými kvapkami parfumu a votrite do pokožky. Na zakončenie silvestrovskej toalety sa jemne poprášte parfémom. Vďaka tomu vás bude voňavý obláčik sprevádzať po celú noc. 

Vášnivé pery
Rúž vyzerá pekne iba na hladkých, mäkkých perách. Na vyhladenie drsnej pokožky slúžia špeciálne exfoliačné balzamy. Ich výber je obrovský. Ak takýto kozmetický výrobok nemáte, naneste na pery hrubú vrstvu  hydratačného krému a vymasírujte ich mäkkou kefkou na zuby, alebo si ich na hodinku natrite maslom, v ktorom ste rozpustili med.  Na pery so sklonmi k vysušovaniu sú najlepšie rúže ktoré zvlhčujú a obsahujú látky, ktoré urýchľujú hojenie.

 


Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!