lady.sk
AKLINIK B 468X60

 
Napíšte nám svoje otázky, pripomienky, návrhy, nápady, požiadavky na redakcia(`na`)lady.sk
 
PRIHLÁSENIE


  Zapamätať heslo

Nová registrácia
Zabudnuté heslo

Registráciou získavate ochranu mena v poradni a v komentároch k článkom.
 
PORADŇA

Dnes pribudlo:
0 tém, a 0 reakcií.
Včera pribudlo:
1 tém, a 2 reakcií.

 
Z ARCHÍVU
 
Piatok, 19. Apríl, , Dnes oslavuje Jela
  KATALÓG Informácie    Pridať firmu 
Móda, módne odevy, bielizeň Obuv, kabelky Módne doplnky, klenotníctva Kozmetika, parfuméria Skrášľovacie salóny, služby, pobyty Zdravie, výživa
MUCHY SLÁVNYCH

  Spracoval(a) : Martina Jeníková
Dátum : 9.11.2000
späť
Späť

Poslať
 



Šibe vám? Poďte k nám, lepšie povedané zaraďte sa medzi hviezdy. Ak sa vám zdá, že máte určité nenormálne zvyky, môžem vás ubezpečiť, že je to naprosto normálne. Svet a ľudia v ňom sú veľmi nedokonalí.

Pripravili sme pre Vás nový seriál o „muchách“ slávnych, pri ktorých sa vám tie vaše „muchy“ budú zdať iba malými muškami. A keby predsa len boli väčšie, ako tie o ktorých sa dočítate, je načase stať sa slávnym alebo navštíviť psychiatra. Len sa ho nepýtajte na jeho muchy.

Ľahko sa šetrí, keď je z čoho.
Bývalá česká majsterka v lyžovaní Ivana Trumpová sa najnovšie venuje písaniu fejtónov. V snobskom magazíne Tetler radí čitateľom, ako majú vychovávať svoje deti, aby boli šetrné a vedeli si vážiť peniaze. Sama vraj svoje deti vychováva podľa svojho vlastného receptu. Chlapci pracujú v otcovej firme a dcérka si k vreckovému privyrába ako modelka.
/ V agentúre, ju podľa jej majiteľa, považujú skôr za maskota, ako za modelku/. Trumpovej deti zarábajú, šetria a investujú. Je síce pravda, že na šestnáste narodeniny všetky deti dostali kreditné karty, ale pani Trumpová ubezpečuje, že s minimálnym vkladom / čože je to miliónik/ a ak prekročia konto, musia si dlhy splatiť sami. Ivana radí aj to, ako sa dostať k bohatstvu. Paradoxom je, že v doteraz uverejnených fejtónoch sa nezmienila o spôsobe, ktorý vyskúšala ona sama. Získať si srdce milionára, nájsť si dobrého právnika a potom požiadať o rozvod...Keď to človek urobí tri razy, nemusí sa báť staroby.

Pokračovanie nabudúce…

Diskusia k článku:

Príspevok :
Autor :
E-mail :
Prispievate ako neregistrovaný používateľ. Prihlásiť sa môžete v ľavom stĺpci.
NAJČÍTANEJŠIE
 
REKLAMA
BIOTRUE banner 109 sutaz
 
REKLAMA
 
PARTNERI
Slovensky paraolypijsky vybor
 
NAJNOVŠIE
 
HĽADAŤ

v článkoch
v poradni
v katalógu
 
 
(c)2016 Fornet. Všetky práva vyhradené. redakcia(`na`)lady.sk
Nezodpovedáme za obsah príspevkov pridaných zvonku!!!